""
""

Partizan u Baru snimio nove talente: Svi pričaju o jednom dečaku iz Valjeva (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.16. | 16:59

Završen tradicionalni zimski kamp crno-belih

Paralelno sa pojačanjima u ovom prelaznom roku, traga Partizan i za talentima koji bi u bliskoj budućnosti mogli da obuku crno-beli dres. Šireći mrežu skauta širom regiona, klub iz Humske tradicionalno je priveo kraju prvu smenu kampa u Baru, u kojoj je okupio 50 polaznika iz svih država sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

U pitanju su dečaci rođeni u periodu od 2000. do 2007. godine, koji su pod nadzorom trenera iz Omladinske škole Partizana (Nenada Đukanovića, Nebojše Neškovića, Željka Nađa) i skauta (Đorđa Tomića i Damira Čakara) naučili prve fudbalske korake, a neki od njih, veruju u Humskoj, preporučili sebe za dugoročnu saradnju.

Izabrane vesti

Među polaznicima kampa bio je i Ljubiša Tomić iz sela Divci, u blizini Valjeva, čija je priča o teškom odrastanju potresla crno-bele, pa su se pred kraj jesenje sezone Saša Ilić, Stefan Babović, Petar Grbić i Andrija Živković angažovali da mu nabave sportsku opremu, a marketing kluba obezbedio besplatan odlazak u Bar, gde su svi polaznici bili smešteni u hotelu “Sidro”.
Za sve lepo u životu mogu samo da se zahvalim svom Partizanu. Moj jedini san je da obučem crno-beli dres i zakoračim u njemu na stadiona Partizana kao igrač. Još uvek ne mogu da verujem da sam upoznao svog idola Sašu Ilića, Stefana, Andriju i Petra Grbića, koji su mi nabavili kopačke u kojima mogu da treniram. Moja i deda Vladimirova ljubav prema Partizanu je neizmerna i zato bi „hvala“ bilo malo naspram onoga što osećam“, rekao je mali Tomić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SrbijaFK Partizanomladinski kamp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara