"Bora Todorović"
"Bora Todorović"

Partizan se oprostio od Bore Todorovića: Neka je večna slava našem crno-belom bratu

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.07.14. | 15:17

Počast preminulom glumcu odao i košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins, koji je i dobio nadimak po bardu ovdašnjeg glumišta

Bora TodorovićSa životne scene sišao je jedan od najvećih glumaca koje je ova zemlja ikad imala. Vest o smrti Borivoja Todorovića, koga pamtimo po legendarnim ulogama u filmovima i predstavama, naišla je na snažan odjek ne samo u umetničkim, već i sportskim krugovima.

Tako se od popularnog Bore oprostio i fudbalski klub Partizan, čiji je bio neskriveni navijač i čije je utakmice nekad pratio zajedno sa kolegom Velimirom Batom Živojinovićem (inače, pristalicom Crvene zvezde), a poslednjih godina u društvu legende crno-belih Nenada Bjekovića.
Od prvog do poslednjeg dana bio je odan Partizanu na tih i nenametljiv način, bez razmetanja i medijske pompe, iako je redovno pratio Partizan iz svoje lože na istoku. Neka je večna slava Bori Todoroviću, bardu glumišta, autentičnom beogradskom gospodinu i našem crno-belom bratu“, piše u oproštajnoj poruci objavljenoj na sajtu kluba iz Humske 1.

Izabrane vesti

Počast Todoroviću odao je i košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins, koji je dobio nadimak Đenka, po Borinoj ulozi u fimu „Maratonci trče počasni krug“.
Počivaj u miru, Boro Todoroviću, poznatiji kao Đenka“, napisao je Dženkins na Tviteru.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanBorivoje Bora Todorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara