"Albert Nađ"
"Albert Nađ"

PARTIZAN PREDSTAVIO NAĐA: Doveo bih i igrače Zvezde u tim, samo ako imaju kvalitet (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pet. 31.05.13. | 11:39

“Ko god bude došao u klub mora da bude svestan da dolazi u svetinju, instituciju i da Partizan nije samo prolazna stanica, kakvom je mnogi doživljavaju. Sve ostalo neću trpeti, niti gledati kroz prste, jer niko ne sme da se igra imenom Partizana“, rekao je novi sportski direktor u prvom obraćanju javnosti

Albert NađSada više nema nikakve sumnje – Albert Nađ je i zvanično novi sportski direktor Partizana! Rukovodstvo kluba je u svojim prostorijama u Humskoj 1 predstavilo svog bivšeg asa u novoj ulozi , a u prvom zvaničnom obraćanju javnosti, novi sportski direktor obelodanio je ciljeve za novu sezonu.

Nađ je kao primarni cilj istakao plasman u Ligu šampiona, a potom dodao da je jako bitno sačuvati kostur tima i nastaviti dominaciju srpskim fudbalom.

Izabrane vesti

Takođe, bivši as kluba iz Humske napomenuo je da će “u novoj ulozi najviše pažnje obratiti na disciplinu igrača, koja je u prethodnom periodu, a najviše u vreme kada je Vladimir Vermezović bio šef stručnog štaba, najslabija tačka ekipe“.
“Ko god bude došao u klub mora da bude svestan da dolazi u svetinju, instituciju i da Partizan nije samo prolazna stanica, kakvom je mnogi doživljavaju. Sve ostalo neću trpeti, niti gledati kroz prste, jer niko ne sme da se igra imenom Partizana“, rekao je Nađ.

Što se igračkog kadra tiče, Albert Nađ je rekao da će “prvo morati da napravi analizu trenutnog stanja tima, kao i da će pročešljati ugovore koje su prethodnici sklapali“, a na pitanje da li može da obeća navijačima Partizana da najinteresantniji igrač tima, Aleksandar Mitrović, neće napustiti klub na leto rekao je sledeće:

“Nikome ništa nisam obećavao, pa ne mogu ni sad. Jedino što mogu da obećam je da ćemo se truditi da održimo kostur tima. Mitrović je isključivo svojom zaslugom skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova i verovatno jeste najinteresantniji igrač Partizana, ali u ovom trenutku nijednu zvaničnu ponudu za njega ili bilo koga drugog nemamo“.

Što se tiče pojačanja za novu sezonu, crno-beli će ih prvenstveno tražiti u svom dvorištu, zatim na domaćem tržištu, pa tek onda u inostranstvu.
“Postoje interesantni igrači u Srbiji, međutim, naša politika će se bazirati na talentima iz omladinske škole i Teleoptika. Naravno, nećemo zatvarati vrata strancima, ukoliko su oni kvalitetni i mogu da doprinesu boljoj igri Partizana“, rekao je Nađ.

KleoNovi sportski direktor crno-belih rekao je i jednu veoma zanimljivu stvar, a to je da “ne bi imao nikakav problem da dovede nekog igrača Crvene zvezde u Humsku, s obzirom da je taj put već utaban dolaskom Klea leta 2009. godine“.
“Ja niti se bavim Zvezdom, niti sam se ikad bavio. Moj je cilj da u svojoj ekipi imam najkvalitetnije igrače, ali ako neko iz tabora večitog rivala ima kvalitet i može da odgovori zahtevima Partizana, ne vidim razlog zašto ne bismo realizovali i taj transfer, što se u prošlosti i dešavalo“, objasnio je Nađ.

Naravno, vrlo bitna stvar za sve navijače Partizana jesu i eventualni angažmani bivših asova, a poslednjih dana sve je više aktuelna priča o povratku Igora Duljaja.
“Ne vidim razlog zašto se ne bi nastavila tradicija povratnika koja je prisutna poslednjih godina, jer ako neki naš bivši as ima kvalitet onda je dobrodošao našoj ekipi“, podvukao je Nađ.

Partizan će prvu fazu priprema odraditi na Zlatiboru u periodu od 14. do 21. juna, a od 25. juna biće na Pohorju, u Sloveniji, gde će odigrati i nekoliko jakih kontrolnih utakmica sa Lokomotivom iz Moskve, rumunskim Petrolulom i ukrajinskim Metalistom iz Harkova. Već početkom jula Parni valjak se seli u Varšavu, gde će učestvovati na turniru zajedno sa Legijom, bečkom Austrijom i Fluminenseom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Albert NađHumskaKleoFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara