""
""

Partizan potonuo na Banjici; Vujasinović: Nismo zaslužili odlazak na Fajnal-for

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 21:27

"Ako sa ovakvim psihološkim pristupom uđemo u domaći plej-of, rizikujemo čak da ispadnemo u četvrtfinalu“, zaključio je trener Partizana posle poraza od Mornara

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras na Banjici od splitskog Mornar sa 6:5 u utakmici 19. kola Jadranske lige i doveli u pitanje plasman na završni turnir.

Izabrane vesti

Partizan u poslednjem kolu, u nedelju, takođe na Banjici igra protiv dubrovačkog POŠK-a, ali će mu uz taj trijumf biti potrebno i da zagrebačka Mladost kod kuće izgubi od Radničkog iz Kragujevca.

Partizan je večeras poveo sa 2:0, ali onda nije postojao na bazenu sledećih 15 i više minuta. Tek u završnici meča crno-beli su ublažili poraz. Mateja Asanović je sa tri gola bio najbolji strelac Partizana.
“Zaigrali smo kad je sve bilo gotovo. Ali to nema veze sa ćivotom, Nismo bili u meču na psihološkom planu. Još jedna u nizu veoma loših izdanja kada je bilo potrebno da budemo na nivou. Na nama je da naučimo malo iz grešaka. Glava je ove sezone ogroman problem, imamo veliki zadatak da ispravimo to do plej-ofa“, rekao je trener Partizana Vlada Vujasinović.

Kada je u pitanju plasman na završni turnir, nekada najbolji vaterpolista na svetu dao je odgovor kakav retko može da se čuje od srpskih stručnjaka i “stručnjaka“.
“Nije ni trenerski nadati se da Mladost izgubi, ne treba razmišljati na taj način. Možemo i da odemo na Fajnal-for, ali mislim da nismo ni zaslužili. Ako sa ovakvim psihološkim pristupom uđemo u domaći plej-of, rizikujemo čak da ispadnemo u četvrtfinalu“, zaključio je Vujasinović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

vlada vujasinovicVK PartizanvaterpoloSrbijaRegionalna vaterpolo liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara