"Filipovićeva u društvu Predraga Mijatovića u Madridu"
"Filipovićeva u društvu Predraga Mijatovića u Madridu"

Partizan pokušao da prevari i Real!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.08.14. | 10:57

Direktor marketinga crno-belih Snežana Filipović pričala o famoznom projektu ''Partizan.tesla'' i prijateljskoj utakmici sa prvakom Evrope, španski gigant tražio da se informacije o poseti u Madridu uklone sa sajta

Filipovićeva u društvu Predraga Mijatovića u MadriduOsionost Partizanove uprave prešla je granice Srbije. To što duguju igračima, zaposlenima, poveriocima u državi jedna je stvar, ali što pokušavaju da obmanu velikana poput Real Madrida dokaz je da su crno-beli izgubili konce poslovanja ili da, jednostavno, ne znaju šta rade.

A dnevni sportski list Sport u izdanju od četvrtka prenosi informaciju da je klub iz Humske 1 pokušao da čelnicima španskog giganta poturi projekat „Partizan.tesla“, posle čega su zvaničnici evropskog prvaka zvali u Beograd, zahtevajući da se informacije o navodnoj saradnji na multimedijalnoj platformi i mogućoj prijateljskoj utakmici dva kluba uklone sa zvaničnog sajta.

Izabrane vesti

Partizan je sredinom marta u Madridu predstavljala direktor marketinga Snežana Filipović, koja je čelnicima Realu prezentovala interaktivni priojektak „Partizan.tesla“, koji omogućava komunikaciju sa navijačima.

Podsetimo šta je pre pet meseci pričala Snežana Filipović.
Posle prezentacije razgovarali smo i o prijateljskoj utakmici koju bismo odigrali sa Real Madridom na naš 70. Rođendan, za  godinu i sedam meseci i mogu ekskluzivno reći da se vraćam sa lepim vestima… Posebno me raduje što je Real prihvatio pilot projekat ''Real.tesla.tc'' koji smo mi u Partizan počeli zvanično pre šest meseci”, izjavila je Filipovićeva a preneo zvaničan sajt Partizana.

Sport dodaje da su upravo zbog ovakvih izjava u Realu bili ljuti, ali su se posle uspešnog završetka sezone i osvajanja Kupa Španije i Lige šampiona stvari legle na mesto, a zvaničnici kluba pozitivno odgovorili na čestitiku iz Humske povodom dva trofeja.

No, nismo sigurni i da su zaboravili ovaj pokušaj obmane...

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaŠpanijaSnežana FilipovićSrbijaFK PartizanEvropaReal MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara