""
""

Partizan ostao bez Akojona: Tužan sam što odlazim bez titule i Evrolige, crno-beli će uvek biti moja porodica

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.04.15. | 13:04

U poslednjoj utakmici polufinalne serije sa Crvenom zvezdom ovaj plejmejker je postigao samo dva poena, a imao je velikih problema sa povredom ramena koja je uticala na njegov najjaču adut – šut

Poraz Partizana od Crvene zvezde u polufinalu Jadranske lige ostavio je crno-bele bez Evrolige, ali i plejmejkera. Amerikanac Džoš Akojon raskinuo je ugovor sa ekipom Partizana samo mesec i po dana nakon što je stigao u klub iz Humske.

Izabrane vesti

On  je u dresu Partizana odigrao šest utamica u Jadranskoj ligi, na kojima je prosečno beležio 10,5 poena.
“Veoma sam tužan što odlazim iz Beograda bez osvojene titule i plasmana tima u Evroligu. Moja povreda ramena nastavila je da se pogoršava i uznemiren sam zbog trenutka kada se dogodila. Partizan ima najbolje navijače na svetu, nikada nisam bio deo nečeg sličnog, želim im svima odlično zdravlje i uspeh u svemu što rade", rekao je Akojon za sajt Partizana.

Iskusni plejmejker zahvalio je i saigračima, trenerima i svima u klubu.
“Zauvek ćete biti moja porodica, volim vas i hvala vam za vreme koje ste me pustili da budem deo Partizanove porodice. I još jednom, žao mi je što nisam bio na 100 odsto mogućnosti da vam pomognem na terenu. Beograd je divan grad koji me je toplo dočekao, nikada neću zaboraviti to iskustvo. Uvek ću vas pratiti i želim vam mnogo uspeha u budućnosti“, zaključio je Akojon

U poslednjoj utakmici polufinalne serije sa Crvenom zvezdom ovaj plejmejker je postigao samo dva poena, a imao je velikih problema sa povredom ramena koja je uticala na njegov najjaču adut – šut.

AKOJON: ZBOG POVREDE NISAM MOGAO VIŠE DA POMOGNEM, ŽAO MI JE NAVIJAČA

Crno-belima, posle eliminacije u Jadranskoj ligi preostaje da se okrenu domaćem prvenstvu u kojem su 13. puta zaredom osvajali šampionsku titulu.

Preostaje da se vidi da li će, u slučaju definitivnog odlaska Akojona, stručni štab Partizana možda pružiti veću šansu nekom od mlađih igrača.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKLSJadranska ligaDžoš Akojon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara