""
""

Đurićeva podrška Rašoviću: Vuk ostaje, nemamo koga drugog!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.13. | 17:53

''Nije logično da sad pričamo o njegovoj smeni, nemamo rešenje, nemamo ništa'', rekao je posle sastanka Sekretarijata predsednik kluba iz Humske 1

Vuk Rašović ostaje trener Partizana do kraja jesenje sezone! Čelnici crno-belih su na sastanku Sekretarijata u utorak razmatrali status šefa struke i odlučili da on vodi ekipu u završnici prvog dela prvenstva, jer kako kažu u Humskoj 1, nemaju ni bolje, ni isplativije rešenje.

Rašoviću je zamereno na izboru tima, igrama i rezultatima u poslednjih pet rundi, međutim, kako u ovom trenutku nemaju koga da postava na klupu, rukovodioci lidera na tabeli Superlige rešili su da ništa ne menjaju. Makar do kraja kalendarske godine.
''Vuk ima maksimalnu podršku, nije logično da sad pričamo o njegovoj smeni. Nemamo rešenje, nemamo ništa'', rekao je posle sastanka Dragan Đurić, predsednik Partizana, pa je jasno da će Rašović voditi tim na utakmicama sa Donjim Sremom, Voždovcem, Spartakom i Čukaričkim, kao i u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Mada se minulih dana pominjala mogućnost održavanja vanredne Skupštine, pošto postoji veliko nezadovoljstvo radom aktuelne uprave, prvi čovek kluba odlučno demantuje takve pretpostavke.
''To su kafanske priče. Nije to bila tema ni ovog, ni bilo kojeg drugog sastanka otkako sam u Partizanu. Ja odlučujem kad će Skupština, a redovno zasedanje je u januaru ili februaru. Dogovorićemo se'', zaključio je Đurić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan DjuricFK PartizanSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara