"Terens Kinsi i Dragan Milosavljević"
"Terens Kinsi i Dragan Milosavljević"

Partizan našao zamenu Lučiću: Terens Kinsi kod Vujoševića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.13. | 20:38

Američki bek-šuter potpisao ugovor sa crno-belima, protiv kojih se već dokazao u dresu Efesa

Terens Kinsi i Dragan MilosavljevićU jeku Evropskog prvenstva u Sloveniji, dok je sva pažnja usmerena ka reprezentaiciji Srbije, stiže i jedna vest iz klupske košarke. I to kakva: Partizan je angažovao Terensa Kinsija (29), prenose ''Novosti''.

Američki bek šuter, koji može da pokriva i poziciju krila, potpisao je u ponedeljak ugovor sa crno-belima i uskoro bi trebalo da doputuje u Beograd i priključi se treninzima kluba iz Humske. U ekipu Duška Vujoševića stiže kao zamena za doskorašnjeg kapitena Vladimira Lučića, koji je ranije tokom leta prešao u Valensiju.

Izabrane vesti

Reč je o dokazanom košarkašu, koji je karijeru gradio na Univerzitetu Južna Karolina, po sezonu je proveo u NBA ligašima, Memfisu i Klivlendu, ali je mnogo više uspeha imao na teritoriji Evrope, gde je nosio dresove Fenerbahče Ulkera, Anadolu Efesa, da bi prošle godine pokušao da se vrati s one strane Atlantika. Potpisao je ugovor sa Golden Stejtom, ali pošto nije uspeo da se izbori za mesto u timu, ponovo se okušao na Starom kontinentu, gde je u istoj godini igrao za italijanski Skavolini i špansku Unikahu.

Kinsi je dobro poznat našim poklonicima košarke, posebno Evrolige, a navijačima Partizana predstavio se u najboljem svetlu pre dve sezone, kad je postigao 18 poena za Efes u pobedi u Pioniru (84:73).

On je treće pojačanje crno-belih za sledeću sezonu, posle beka Borisa Dala (Francuska) i centra Đoke Šalića (Srbija).

(FOTO: MN Press) 


tagovi

EvroligaJadranska ligaKK PartizanFK PartizanSrbijaTerens Kinsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara