"Dvalivšili slavi gol u dresu reprezentacije Gruzije"
"Dvalivšili slavi gol u dresu reprezentacije Gruzije"

Partizan menja Lazovića napadačem iz Gruzije: Dvališvili stigao na pregovore u Humsku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.07.14. | 15:02

Napadač Legije bi trebalo da potpiše ugovor na dve godine

Dvalivšili slavi gol u dresu reprezentacije GruzijeU jednom danu dva pojačanja! Branko Ilič je već potpisao ugovor sa Partizanom, a uskoro bi to trebalo da uradi i Vladimer Dvališvili (28). Reč je o napadaču poljske Legije koji će, ako sve bude u redu, staviti paraf na dvogodišnju vernost crno-belima.

Dvališvili je minule dve sezone bio saigrač srpskog internacionalca Miroslava Radovića u klubu iz Varšave i upravo ga je nekadašnji vezista crno-belih preporučio klubu u kome se afimirisao. Za godinu i po u Legiji, ovaj špic je postigao 21 gol na 52 takmičarske utakmice.

Izabrane vesti

Najbolji period karijere popularni Lado je proveo je  Izraelu, gde je kao fudbaler Makabija iz Haife za tri sezone odigrao 113 mečeva i ispalio 51 hitac. Osim pomenuta dva kluba, igrao je još za Dinamo iz rodnog Tblisija, imenjaka Batumi, Olimpi Rustavi, letonski Skonto, dok je pre Legije u Poljskoj bio član Polonije.

Za reprezentaciju Gruzije dao je pet golova na 31 meču, a u Partizanu bi trebalo da zameni Danka Lazovića, koji ima mogućnost da u bilo kom trenutku napusti klub. Crno-beli su nekoliko puta ponovili da se nadaju kako se takav scenario neće desiti uoči evropske utakmice, no današnji razvoj događaja ostavlja prostor za zaključak da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao brzo u inostranstvo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimer DvališviliSrbijaFK Partizantransferi2014LegijaGruzijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara