"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

Partizan juri prvenac sa dva špica

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.01.13. | 10:20

Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović predviđeni za duel protiv Karpatija. Nova šansa i za Darka Brašanca

 

Aleksandar MitrovićNikad nije prijatno kad se vežu tri poraza u nizu, pa čak ni kada su u pitanje prijateljske utakmice. Zato je trener Partizana Vladimir Vermezović odlučan u nameri da prvom pobedom u Antaliji podigne moral ekipi i krene u trijumfalnu seriju. Način? Vrlo jednostavan - formacija 4-4-2 kojom bi crno-beli trebalo da premoste probleme u samoj završnici.

Izabrane vesti

Zadatak sa Aleksandra Mitrovića i Marka Šćepovića koji bi, barem sudeći po jutrošnjem treningu trebalo da zaigraju u tandemu.

Novu priliku da pokaže ogroman potencijal koji u tamičarskom delu sezone nismo mogli da vidimo dobiće i Darko Brašanac, koji će operisati po desnom krilu. Iza njega još jedan junoša Marko Živković, u srcu odbrane Aleksandar Miljković i Ivan Ivanov, na levom beku Stefan Aškovski.

Mesto zadnjeg veznog zauzeće Milan Smiljanić, levo u vezi biće Eliomar Silva, a nešto ispred njih Saša Ilić. U napadu, već smo pomenuli, Mitrović i Šćepović, dok se očekuje da će se među stativama naći Vladimir Stojković.

Utakmica Partizana i Karpatija će se igrati od 17.30 po lokalnom, odnosno 16.30 po srednjo-evropskom vremenu, a pod uslovom da se Vermezović ne predomisli u poslednjem času nikoga ne bi trebalo da iznenadi goleada na terenu hotela Maks Rojal.

(FOTO: partizan.rs, Miroslav Todorović)


tagovi

Antalija 2013Karpati LavovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara