""
""

Partizan ipak ne odustaje od novog ugovora: Živković nam je potreban!

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 08:31

"O ocu Jovici mislim sve najbolje, logično je da voli svoje dete. Andrija je divan dečko... Hajde da se dogovorimo, da i Živkoviću bude dobro i da pomogne klubu koji ga je lansirao. To je najpoštenije", rekao je potpredsednik Parnog valjka Vojislav Nedić

Andrija Živković je potreban Partizanu! Potpredsednih crno-belih Vojislav Nedić najavio je novu rundu pregovora sa mladim fudbalerom i njegovim ocem Jovicom, kako bi došli do zajedničkog dogovora i jedan od najboljih mladih fudbalera u našoj zemlji produžio ugovor koji mu ističe narednog leta.

Izabrane vesti

To će biti gotovo nemoguća misija za čelnika Parnog valjka, s obzirom da Živković već ove zime ima odrešene ruke da izabere neki od najjačih klubova Starog kontinenta.
"Velika mi je želja da Živković ostane u Partizanu. Bivša uprava je napravila nepovoljan ugovor sa agencijom, ali računam da ćemo sa Andrijom i njegovim ocem, kojeg nisam upoznao, sesti i dogovoriti se da je on potreban Partizanu, a mi nikada nismo ostali dužni igračima", rekao je Nedić za Žurnal.

Kako piše Žurnal, jedan od vodećih ljudi uprave crno-belih izuzetno je zaslužan što rešenje vlasništva nad stadionom ide na vodenicu srpskog šampiona, pa se u Humskoj nadaju da će uspeti da odobrovolji i Andrijinog oca.
"O ocu Jovici mislim sve najbolje, logično je da voli svoje dete. Andrija je divan dečko... Hajde da se dogovorimo, da i Živkoviću bude dobro i da pomogne klubu koji ga je lansirao. To je najpoštenije", rekao je Nedić.

Partizanu bi od eventualne prodaje mladog igrača pripalo tek 25 procenata, isto toliko bi išlo i na račun Jovice Živkovića, a polovina od ukupne svote menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK PartizanJovica ŽivkovićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara