"Abubakar Oumaru"
"Abubakar Oumaru"

PARTIZAN: Hoćemo novi ugovor za Abubakara

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.16. | 13:35

Ivica Iliev objasnio kako je propao transfer Sume i zašto nikad ne bi dao 1.500.000 evra za obeštećenje

Abubakar OumaruPartizan i Abubakar Oumaru. Još se ništa ne zna. Nedoslednost crno-belih u vezi za statusom kamerunskog napadača mogla bi da doživi još jedan preokret. Prema poslednjim informacijama, klub iz Humske 1 spreman je da svom najboljem strelcu na evropskim utakmicama iz jesenje sezone ponudi nastavak saradnje.

Sve posle saznanja da ne želi da ga pusti u kineski Šenžen za 1.000.000 i da na njegovom ostanku insistira trener Ivan Tomić.
"Svi znamo koliko nam Abu znači. Čak razmišljamo o obnovi njegovog ugovora, svesni smo da je na tržištu malo takvih igrača. Ako sam se dosad pitao i odsad ću. Naravno, postoje interesi kluba, pa neka odluka može da se promeni, ako je opravdana", rekao je Ivica Iliev.

Izabrane vesti

Sportski direktor Parnog valjka ponovio je nekoliko puta da je zadovoljan urađenim u prelaznom roku, ali da žali što nije realizovao još jedan transfer.
"To je Sejduba Suma. Reč je o igraču fantastičnih kvaliteta. Znam da bi pravio razliku. Znali smo za negativnu priču Slovana i Kacije, ali smo dobijali uverenja da će se rešiti. Slovan je imao predlog raskida ugovora od Kacije. Očekivali su da će to da se poštuje. Situacija se iskomplikovala, jer se Kacija u međuvremenu umešala u bobu za titulu u Kuvajtu. Kad je Slovan poslao Kaciji da prihvata predlog Arapi su odbili. NIsmo hteli da ulazimo u problem, jer bismo se vukli po sudovima".

Ivica Iliev: Imamo Kineski zid od predsednika, savršenog trenera i direktora koji može da prevaziđe Zeku

Pratio je Partizan i Lendra Tavambu iz Zlatih Moravca.
"Naši skauti su ga pratili u Antaliji, ali je predsendnik tražio 1.500.000 evra. Kako da ga platimo?"

Čakajte, taj novac ili čak više od toga Partizan je letos ponudio Vojvodini za Mirka Ivanića?
"Znate, nekad se o tome priča, provocira se, a nije relano. Ja kao sportski direktor nikad ne bih ponudio 1.500.000 evra za igrača, jer mislim da je to besmisleno. Mi to nemamo. I ne možemo".

Za kraj, Ivica Iliev je govorio i nekadašnjem saigraču Saši Iliću.
"Naš kapiten ima 38 godina, ne sumnjam da će izneti ova tri meseca na njegovom nivou, da će biti stari Sale. Od 2010. ga nisam video ovoliko srećnog na terenu. To govori da uživa, da se ponovo igra poletno, lepršavo, napadački", zadovoljan je direktor crno-belih.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSejduba SumaFK PartizanIvica IlievAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara