"Šehović i Tepić"
"Šehović i Tepić"

Partizan hoće još jednog crnogorskog pleja: Može biti da dolazi Šehović! Ivanović potvrdio da je ušao u priču

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.07.15. | 21:53

„Za sada nije još ništa definitivno, ali ima interesovanja“, kaže Duško Vujošević

Šehović i TepićJeste Nikola Ivanović, ali nije jedini. Partizanova potraga za plejmejkerom ima najveće šanse da se završi u Crnog Gori, pošto dvojica tamošnjih reprezentativaca figuriraju kao potencijalne novajlije crno-belih. Osim doskorašnjeg košarkaša Budućnosti, koji je slobodan igrač, s obzirom da mu je završetkom prošle sezone istekao ugovor, klubu iz Humske 1 interesantan je i Sead Šehović.

Reč je o igraču koji je minule sezone nosio dres skopskog MZT-a, a prethodno je u karijeri igrao za Bosnu, Budućnost, Solnok i nemačke klubove Oldneburg i Bajrut.
Može biti. Za sada nije još ništa definitivno, ali ima interesovanja“, rekao je u kratkoj izjavi za podgoričku Arenu Duško Vujošević, šef stručnog štaba Partizana.

Izabrane vesti

Crno-beli su na kraju sezone ostali bez rezervnog pleja Borisa Daloa, prethodno ih je napustio i Džoš Akojon, koji je imao krakotročni ugovor, pa je sav teret u organizaciji akcija pao na pleća iskusnog beka Milenka Tepića.

Što se tiče Ivanovića, on je potvrdio - kako reče - da je „ušao u priču“ sa Partizanom.
Kao što znate, Partizan ne stoji sjajno što se tiče finansija, a ja ću gledati da u ovoj godini što bolje košarkaški prosperiram, jer posle ove dve sezone u Budućnosti, koje nisu bile najbolje, moram da budem objektivan“, obrazložio je Nikola Ivanović razloge zbog kojih želi da dođe u Humsku 1.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Sead ŠehovićFK PartizanNikola IvanovićkošarkaKK PartizanJadranska ligaDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara