""
""

Partizan časti navijače: Besplatno na derbi sa Vojvodinom

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 16:59

U Humskoj čine sve kako bi privukli publiku na stadion

U danu kad su njihovi miljenici izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, stiže još jedna vest koja bi trebalo da zagreje srca navijača Partizana. Čelnici kluba iz Humske 1 odlučili su da širom otvore kapije za naredni prvenstveni duel, što znači da će ulaz na utakmicu 20. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine biti - besplatan.

Tako je odlučio Upravni odbor crno-belih kao vid zahvalnosti navijačima na podršci u poslednje vreme, posebno u Alkmaru, ali i kao svojevrsnu pozivnicu za ključni duel u Ligi Evrope, sa Augzburgom.

Izabrane vesti

Susret Partizan - Vojvodina na program je u subotu od 14 časova u Humskoj 1, a u njega ekipa Ljubinka Drulovića ulazi u dobrom raspoloženju posle četiri vezane pobede u svim takmičenjima. Podsetimo, u prvom delu sezone Lale su savladale crno-bele 3:2, pa će domaćin imati dodatni motiv da uzvrati udarac gostima iz Novog Sada.

Podsetimo, Partizan je započeo niz marketinških aktivnosti koje imaju za cilj povratak navijača na tribune. Najpre je oborio cene ulaznica za utakmicu sa Augzburgom, zatim je u vidu promotivnog spota Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, pozvao Grobare da dočekaju proleće u Evropi. Slobodan ulaz protiv Vojvodine bi, veruju na Topčiderskom brdu, trebalo da bude magnet za još publike na tribinama.

Pratite MOZZART in a Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

ulazniceSuperligaSrbijaFK PartizanGrobaribesplatan ulaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara