""
""

Parker promenio smer: Nije Svindon, ali jeste treća liga!

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.01.17. | 21:27

"Ja sam vredan i brz, veoma sam strastven - želim te osobine da pokažem u novom klubu", kaže reprezentativac Antigve i Barbude

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Džošua Parker ipak nije novi fudbaler Svindona, sa kojim je prvobitno trenirao, već je potpisao ugovor sa Džilingemom do kraja sezone.

Izabrane vesti

Reprezentativac Antigve i Barbude proteklih nekoliko dana je bio na probi u klubu iz Kenta, koja je prošla uspešno, pa je usledio potpis do kraja juna.
"Pravo je osveženje vratiti se engleskom fudbalu. Ja sam vredan i brz, veoma sam strastven - želim te osobine da pokažem u Džilingemu. Voleo bih da igram napadača, ali ću biti spreman za svaku ulogu koju mi menadžer budu dao", rekao je Parker nakon potpisa za novi klub.

Parker (26) je ponikao u Kvins Park Rendžersu, nakon čega je usledila serija pozajmica po nižerazrednim engleskim terenima. Pre Crvene zvezde igrao je za Domžale, a na Stadion Rajko Mitić je stigao u leto 2015. godine i potpisao dvogodišnji ugovor. Ipak, do raskida saradnje je došlo već narednog leta.

Iako se radi o klubu iz treće engleske lige, ovo se donekle može smatrati i blagim usponom u njegovoj karijeri, s obzirom da je letos potpisao za šestoligaša Veldston.

(FOTO: Tviter)


tagovi

međunarodni fudbalDžošua ParkerDžilingemFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara