"Srđan Milutinović"
"Srđan Milutinović"

Pao sudija koji je oštetio Zvezdu u Kragujevcu! Planić: Nije se upecao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.11.14. | 10:05

Odbor za analizu suđenja kaznio Srđana Milutinovića pauzom u delegiranju

Srđan MilutinovićOdbor za analizu suđenja pri Fudbalskom savezu Srbije kaznio je Srđana Milutinovića, pomoćnog sudiju utakmice Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, odlukom da do daljeg ne bude delegiran na utakmicama Superlige.

On je u prvom poluvremenu utakmice 13. kola propustio da signalizira ofsajd u kome se nalazio napadač kragujevačkog tima Dragan Milovanović, što je bio uvod u prekršaj koji je nad njim napravio Bogdan Planić i kao poslednji igrač odbrane zaradio isključenje. Sportski žurnal piše da je Odbor za analizu suđenja usvojio izveštaj posmatrača Dragana Radulovića i lako doneo presudu u ovom slučaju.

Izabrane vesti

Značajnu ulogu pri ovoj odluci odigrao je i TV snimak na kome se jasno vidi da se pre faula Planića Milanovanović nalazio u ofsajdu.
Prethodio je očigledan ofsajd napadača Radničkog, koji pomoćni sudija nije video. Znao sam i tad da je bio ofsajd najmanje metar. Lazić je izašao u presing, ja krenuo napred kako bih u ofsajdu ostavio Milovanovića. Sudija se nije upecao, ispalo je kako jeste. Nisam hteo da ga srušim. Mislio sam da imam loptu, ali zakačio sam ga i...“, pokajnički će Bogdan Planić u izjavi za Žurnal, koji zbog crvenog kartona ne može da igra u narednom kolu protiv OFK Beograda iz koga je letos i stigao na Marakanu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Bogdan PlanićFK Crvena zvezdaOdbor za analizu suđenjaSrbijaSrđan MilutinovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara