""
""

Pao još jedan potpis u Realu: Brat Serhija Ramosa završio ogroman posao... Šta li to znači?

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 17:36

Brazilac Marselo produžio ugovor do 2020. godine

Real Madrid je počeo pripreme za novu sezonu, a već prvog dana rada pod komandom novog trenera Rafaela Beniteza stiže sjajna vest za navijače kraljevskog kluba. Brazilac Marselo (27) je odmah sa terena otrčao u kancelariju predsednika Florentina Pereza, gde je produžio ugovor do juna 2020. godine.

Marselov potpis potvrda je Realove orijentacije da ovog leta gradi tim od temelja, jer je pre nekoliko dana paraf na novu petogodišnju vernost stavio i njegov kolega sa suprotne strane terena, Dani Karvahal, dok je juče navijačima zvanično predstavljen i novajlija iz Porta Danilo.

Izabrane vesti

Ostanak Marsela u Realu završen je u prisustvu menadžera Renea Ramosa, rođenog brata Serhija Ramosa, što su mnogi spremni da protumače kao mogući ostanak španskog reprezentativca u Madridu. Doduše, Serhija mesecima sele u Mančester junajted, sve u sklopu posla oko prelaska Davida De Hea u tabor španskog velikana. Opet, kako se realizacija tog posla značajno otegla nije nemoguće da upravo Serhio Ramos bude sledeći fudbaler Reala koji će dogovoriti produžetak saradnje.

Podsećamo, Marselo je u zimu 2007. stigao u Real iz brazilskog Fluminensea, za osam i po godina supio je 320 utakmica, postigao 23 gola, osvojio deset trofeja i zaslužio takvo poštovanje navijača da ga posle izvesnog odlaska Ikera Kasiljasa u Porto mnogi vide kao novog kapitena. Čak pre prve zvezde tima, Kristijana Ronalda.


tagovi

ŠpanijaRene RamosReal MadridPrimeraprelazni rok 2015MarseloEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara