"Danilo Pantić"
"Danilo Pantić"

Pantić trenira odvojeno od ekipe, a iz Partizana poručuju: Pokušavamo da produžimo ugovor, iako to nije realno

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.01.15. | 18:01

„Nisam za smanjenje plata igračima“, dodaje direktor Ćirić

Danilo PantićPosao sa Čelsijem je praktično utanačen i odlazak ove zime poslednja je šansa da se Partizan u finansijskom smislu okoristi o Danila Pantića (18). Prema informacijama iz Beleka, omladinski reprezentativac Srbije radi odvojeno od ekipe kad su na programu taktički treninzi, što sugeriše na zaključak da se i trener Marko Nikolić pomirio sa njegovim transferom. Ne i sportski direktor Dragan Ćirić koji je govoreći o aktuelnostima u prelaznom roku otkrio da nova uprava crno-belih pokušava da zadrži Danila u Humsku 1.
Sve je to u vazduhu, nema ništa konktetno. Pantić je igrač Partizana, trenira normalno, a mi i dalje pokušavamo da probamo da on produži ugovor sa Partizanom, što možda u ovom trenutku i nije realno. Rešiće se vrlo brzo, jer smo njegovu situaciju naslediili i totalno su nam vezane ruke“, priznaje Dragan Ćirić.

Dok rešavaju status Danila Pantića, crno-beli će morati da ohlade glave Petru Škuletiću i Danku Lazoviću koji su se našli u klinču na pripremama u Turskoj, ali i da razmotre kako će se na ekipu odraziti najava smanjenja plata.
Konrektno, nije se pričalo o tome, a ako mene pitate ja ne zagovaram tu teoriju. Smatram da su igrači ti koji bi trebalo da donesu rezultat i da klub zavisi od njih. Trebalo bi obazrivo davati izjave i raditi, moje mišljenje je da fudbalere valja čuvati najviše od svih i da ne bi trebalo da ih dotiče kriza u klubu“, rekao je Ćirić i dodao da namera ove uprava nije bila da visine njihovih primanja ugledaju svetlost dana.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015SuperligaSrbijaFK PartizanDragan ĆirićDanilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara