""
""

Panika u Volfzburgu! Aktivirana klauzula o Ligi šampiona, Tuhel uzima Rodrigeza za 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.16. | 09:45

Real i Bajern takođe stoje u redu, ali reprezentativac Švajcarske želi pred Žuti zid

Uprkos velikim ulaganjima tokom cele godine Volfzburg je ostao bez plasmana u Ligu šampiona, čak i Ligu Evrope, a zbog toga Vukovi bi mogli da ostanu i bez najboljeg igrača - Rikarda Rodrigeza!

Izabrane vesti

Naime, švajcarski list Blik otkrio je da je u Rodrigezovom ugovoru aktivirana klauzula po kojoj je slobodan da napusti Folksvagen arenu za samo 25.000.000 evra! Tačnije, to se dogodilo onog trenutka kada je Volfzburg i teoretski ostao bez plasmana u elitno takmičenje, zbog čega je Tomas Tuhel rešen da švajcarskog reprezentativca za „sitan“ novac dovede pred Žuti zid. 

Real i Bajern takođe stoje u redu za potpis univerzalca po levom boku i jednog od najboljih igrača Vukova, ali Rodrigez je rešen u nameri da zaista zaigra u žutom dresu Milionera. Uprkos tome što sa Volfzburgom ima ugovor do 2019. godine, on je spreman da već sada sasluša ponudu Dortmunda i eventualno postigne brzi dogovor.

Međutim, Rodrigezov agent je, navodno, ostavio prostor i za razgovore sa drugim evropskim velikanima, posebno onima koji bi igraču ponudili bolje uslove. 

Evropa se sprema da skine Vukovima kožu...

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgRikardo Rodrigezprelazni rok leto 2016NemackaEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara