""
""

Panika u Mančesteru: Junajted ostao bez Van Persija, Siti bez Aguera

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.03.14. | 19:34

Povrede zadaju velike muke Mojesu i Pelegriniju

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes potvrdio je danas da Robin Van Persi zbog povrede neće igrati protiv Vest Hema u subotu.

Holandski fudbaler je povredio koleno u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Olimpijakosa, u kojem je Junajted obezbedio plasman u četvrtfinale pobedom od 3:0, odnosno ukupnim rezultatom 3:2.

Izabrane vesti

Iako je Mojes posle utakmice rekao da povreda Van Persija nije ozbiljna, ipak je odlučio da ga ne stavi u tim protiv Vest Hema.
"Robin je danas ponovo bio na skeneru. Nismo sigurni koliko je povreda ozbiljna , pa smo zbg toga odlučili da on sutra ne igra", rekao je Mojes.

Holanđanin protiv Olimpijakosa postigao tri pogotka, dok je prošlog meseca tresao mreže i Kristal Palasa, Fulama, Stouka i Kardifa, pa nema sumnje da će silno nedostajati Đavolima u subotu.

Jedan od ključnih napadača Mančester Sitija Serhio Aguero propustiće zbog povrede premijerligaški gradski derbi protiv Mančester junajteda u utorak.

Menadžer Sitija Manuel Pelegrini rekao je danas engleskim novinarima da je povreda zadnje lože argentinskog reprezentativca ozbiljna i da bi mogao da počne sa treninzima tek krajem sledeće nedelje.

Aguero je povređen prošle nedelje u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Barselone i u klubu su se nadali njegovom brzom oporavku, kako bi pomogao Građanima u trci za titulu.
"Možda bi mogao da se priključi ekipi na treninzima krajem sledeće nedelje. Nema nikakve šanse da zaigra protiv Junajteda, možda tek protiv Arsenala 29. marta", kazao je Pelegrini.

Mančester Siti, koji u subotu dočekuje Fulam, trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli, ali sa tri utakmice manje zaostaje samo šest bodova za vodećim Čelsijem.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Serhio AgueroVan PersiMančester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara