"Slimani"
"Slimani"

Paklen napad Kristal Palasa: Slimani stiže za deset miliona funti, Šamak pristao da igra za duplo manje para (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.07.14. | 18:13

Doduše, za reprezentativca Alžira interesuju se i klubovi iz kontinentalnog dela Evrope, ali je on najbliži transferu u Englesku

SlimaniBljesak Alžiraca na Mundijalu prvi bi mogao da naplati – Islam Slimani! Napadač Pustinsjkih lisca gotovo izvesno napušta Sporting i prema informacijama iz Engleske njegova nova destinacija trebalo bi da bude Kristal Palas.

Menadžer Toni Pjulis oduševljen je igrama Slimanija u Brazilu (dva puta strelac) i kako javljaju Dejli mejl, ali i portugalski listovi A Bola i O Žogo ponudio je deset miliona funti za njegovo dovođenje. Razumljivo, uprava Lavova gleda da što bolje naplati činjenicu da je minule sezone afirmisala do tad nepoznatog špica (osam golova i četiri asistencije) i za njegovu slobodu zahteva dva miliona više. No, kako to obično bude, za očekivati je da se pregovarači „nađu“, jer razlika između ponude i potražnje nije velika.

Izabrane vesti

Slimani je, međutim, još na radaru Vest Hema, Evertona, zatim Marseja i Trabzona, čak se pominje da ga žele Šalke i Leverkuzen, no za sad najrealnije deluje opcija po kojoj će se preseliti na Selhurts park.

ŠamakA tamo će, izgleda,praviti društvu Maruanu Šamaku, koga je fenomenlani menadžer Toni Pjulis ubedio da ostane u Kristal Palasu, gde je proveo sezonu posle odlaska iz Arsenala. Ako je verovati informacijama sa Ostrva, reprezentativac Maroka je pristao na drastično smanjenje plate i umesto dosadašnjih 80.000 funti nedeljno zarađivaće duplo manje, ali će zato Kristal Palas imati tandem napadača pred kojim nijednom golamnu Premijer lige neće biti svejedno.

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014Sporting LisabonPremijer ligaPortugalMarun ŠamakKristal PalasIslam SlimaniEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara