""
""

PAJOVIĆ REDOM KAŽNJAVA: Novi Pazar bez publike i pola miliona dinara, Vojvodina plaća milionče, a Partizan 350.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.13. | 14:57

Disciplinski sudija FSS sankcionisao ponašanje organizatora i navijača na meču 25. kola Super lige, a delegat susreta između Novosađana i Slobode potvrdio da je trener Užičana Ljubiša Stamenković “ovlaš udaren otvorenom šakom u predelu potiljka”

 

Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije Slobodan Pajović kaznio je Novi Pazar jednom utakmicom na domaćem terenu pred praznim tribinama i 500.000 dinara zbog incidenata na meču sa Partizanom. Klub iz grada na obalama Jošanice kažnjen je zbog loše organizacije utakmice sa crno-belima i zbog toga što su navijači ovog kluba gađali pristalice kluba iz Humske kamenjem i eksplozivnim sredstvima, dok će lider na tabeli Superlige zbog ponašanja igrača posle meča morati da plate 350.000 dinara

Izabrane vesti

Duel Novopazaraca i Partizana odigran je 28. aprila u 25. kolu Superlige, a završen je bez pobednika i golova.

Novi Pazar će zbog kazne u nedelju, 12. maja dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama.

Disciplinci FS kaznili su i novosadsku Vojvodinu sa milion dinara zbog incidenata na meču sa užičkom Slobodom koji je odigran 13. aprila u Novom Sadu. Članovi Disciplinske komisije su saslušali trenera Slobode Ljubišu Stamenkovića, koji je izjavio da nije bilo fizičkog kontakta i napada na njega po završetku utakmice na stadionu Karađorđe.

Delegat meča Nenad Nikolić ponovio je da je Stamenković “ovlaš udaren otvorenom šakom u predelu potiljka”, a komisija je konstatovala da je u restriktivnom prostoru bio veliki broj neidentifikovanih osoba.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

 

 

 


tagovi

Disciplinska komisija FSSFK Novi PazarFK PartizanSloboda Point Sevojnosloboda užiceSlobodan PajovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara