""
""

Paje, vrati pare! Navijači, vratite dresove

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 14:42

Nezadovoljstvo u Vest Hemu

Izdajica. Tako Vest Hem tretira Dimitrija Pajea. S tim što se ne zadovoljava samo pokušajem da ga ocrni u očima naivjača, već se postarao da ga pre povratka u Marselj kinji do granica izdržljivosti.

Najpre odlukom da ne trenira sa prvim timom. Potom odbijanjem čak tri ponude Francuza, a kad je dogovor sa njima konačno sklopljen rešili su Englezi da mu uzmu i ono što mu je po slovu ugovora pripadalo. Naime, klub iz Londona - javlja dobro upućeni Skaj sport - primorao je sjajnog vezistu da vrati januarsku platu u iznosu od 590.000 evra.
„Razočarani smo što Paje nije pokazao identično poštovanje Vest Hemu kao što je klub ukazao njemu. Pogotovo prošle godine kad smo mu dali novi, poboljšani, ugovor na pet i po godina“, preneo je predsednik Čekićara David Saliven.

Izabrane vesti

Koliko su na „London stadionu“ utučeni Pajeovom izdajom može se shvatiti najbolje na osnovu najave da će svi navijači - takođe nazadovoljni ovim epilogom - koji ne žele više suvenir u vidu Dimitrijevog dresa moć da kupe novi.

Po povoljnijoj ceni.
Donesite Pajeov dres u bilo koju klupsku prodavnicu i za samo 25 funti ćete dobiti novi“, saopštila je Karen Brejdi, potpredsednik Vest Hema.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dejvid SalivenDimitri PajeEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara