Pad teniske lepotice je skupa rabota

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.02.18. | 12:41

Eženi Bušar će dobiti višemilionsku odštetu za nesreću u svlačionici US Opena 2015.

Eženi Bušar nije, a verovatno neće ikada postati zaista vrhunska teniserka. Ali ono što joj je priroda dala je čini zvezdom, a to su neverovatno telo i prelepo lice.

Izabrane vesti

Ova "Ana Kurnjikova" naših dana daleko je veća zvezda i daleko više zarađuje od mnogih boljih teniserki/koleginica samo zahvaljujući toj činjenici. Mlada Kanađanka koja je poznatija po razgolićenim fotografijama nego po uspesima na terenu, zaradiće još nekoliko miliona dolara, a da nije mahnula reketom.

Ovaj put nisu u pitanju slikanja za poznate sportske/muške časopise, već tužba koju je podnela protiv Američke teniske federacije. Naime, Eženi je 2015. pala u svlačionici za vreme US Opena doživevši potres mozga zbog čega je odustala od takmičenja i od tada joj karijera ide nizbrdo. Teniska, naravno. Kanađanka, koja je tada zaista bila u naletu (2014. igrala finale Vimbldona) i delovalo je da će ostati među Top 10 igračicama (5. na WTA listi oktobra 2014), očigledno svesna velikog gubitka presavila je tabak i tužila južne komšije. I sud u Njujorku je sada doneo odluku da je organizator gren slema kriv 75 %, a Eženi 25 %, što znači da joj sledi odšteta od nekoliko miliona dolara!

Nekome je život majka...

foto: Action Images


tagovi

Eženi BušarUS open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara