""
""

Ožiljak ne može da nestane, ali neću osvetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.11.16. | 18:49

Selektor Velsa Kris Kolman spušta loptu pred jako važan meč u kvalifikacijama

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman izjavio je na poslednjoj konferenciji za medije pred sutrašnji okršaj sa Srbijom da će reći svojim igračima da ne treba da traže osvetu za one teške poraze od Orlova 2012. i 2013. godine, ali da će im poručiti da moraju da pošalju poruku svima.
"Znamo koliko je ovaj meč važan. Imamo još sedam utakmica i ne smemo propuštati prilike da napravimo korak napred. Ako pobedimo, nismo se plasirali; ako izgubimo, nismo ispali. Ali moramo da pošaljemo dobru poruku, jer posle ovoga nećemo igrati do Božića. Oni su poslednja ekipa koja nas je dobila pred našim navijačima", kazao je Kolman.

On je svestan da se mnogo toga promenilo u odnosu na 2013. godinu...
"Ožiljak postoji i on ne može da nestane. Mi smo drugačiji tim sada, baš kao i oni. Nema više onoga što je bilo, nećemo igrati za osvetu. I te kako smo se iskupili navijačima posle toga i ostavili smo te poraze iza sebe".

Izabrane vesti

Kolmen je otklonio jednu veliku dilemu pred utakmicu - otkrio je da će Aron Remzi biti u startnih 11, posle teške povrede ui duge pauze. Navijače Velse ta vest jako je obradovala posle svih onih loših prethodnih dana, kada su zbog povreda otkazali Ben Dejvis i Džejms Kolins.
"Ramzi je spreman. Nije mnogo igrao za Arsenal, ali će, naravno, biti u prvom timu u utakmici koja nas čeka. Igraće koliko bude mogao da izdrži, a ne znamo koliko je to. Znamo da je on jedan od najspremnijih igrača u fudbalu. Videćemo gde se trenutno nalazi. Ponavljam, počeće utakmicu sigurno", zaključio je Kolman.

(foto: Action Images)


tagovi

Velsreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalKris Kolman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara