"Henderson u autu, Klop zabrinut"
"Henderson u autu, Klop zabrinut"

Ozbiljna povreda Hendersona - pod znakom pitanja i Euro

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 12:24

Vezisti Liverpula u Dortmundu stradalo koleno

Henderson u autu, Klop zabrinutDobar rezultat u Dortmundu, ali i loša vest za trenera Liverpula Jirgena Klopa posle 1:1 na gostovanju kod Borusije u četvrtfinalu Lige Evrope. Džordan Henderson je povredio koleno i izgleda da situacija nije nimalo naivna.

Reprezentativni vezista Liverpula se povredio kada je neugodno doskočio posle jednog vazdušnog duela u finišu prvog poluvremena. Već na poluvremenu na terenu ga je zamenio Džo Alen, dok je Henderson stadion napustio na štakama. Na Enfildu se pribojavaju da su u pitanu ligamenti i da bi za 25-godišnjeg fudbalera mogla da znači i kraj klupske sezone, a možda i propuštanje Evropskog prvenstva u Francuskoj.
"Zaista frustrirajuće. Svakom timu na svetu je potrebno i nešto malo sreće, a mi je baš nemamo. Čekamo rezultate snimanja, nadamo se najboljem, ali ne izgleda dobro. Ne želim da spekulišem, ali ne verujem da je u pitanju lakša povreda", nemoćno sleže ramenima Klop.

Izabrane vesti

Sa druge strane, navijači ne treba da brinu kad je Danijel Staridž u pitanju, iako je navalu Liverpula na Vestfalenu predvodio Divok Origi. I ostavio odličan utisak, pa su svi požurili da pohvale Klopa.
"Da budem iskren, nema u toj mojoj odluci ničeg posebno hrabrog. Jednostavno, Danijel je igrao nekoliko poslednjih utakmica, jeste da sam ga izvodio, ali to je sve normalno i sada je sasvim svež za okršaj sa Stoukom", pojašnjava šef struke Redsa.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalPremijer ligaLiverpulLiga EvropeEvropaEuro2016EngleskaDžordan Henderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara