"Slavlje Miljuša i saigrača"
"Slavlje Miljuša i saigrača"

Ovo se u Srbiji ne viđa svaki dan – evrogol Dejana Miljuša (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.03.14. | 13:53

Mladi fudbaler Radničkog 1923 u tek drugom nastupu za Kragujevčane nagovestio da bi mogao da bude od velike koristi ekipi Radmila Ivančevića

Slavlje Miljuša i saigračaNema sumnje da je srpski klupski fudbal daleko od vrhunskog, ali opšte je poznato i da Superliga svako malo izbaci po nekog talenta koji nas, nažalost, često napuste i pre no što se valjano predstave domaćoj publici. Dejan Miljuš, 19-godišnji fudbaler Radničkog 1923, verovatno je nepoznanica za sve ljubitelje fudbala van Kragujevca, ali nam je pažnju skrenuo "lepoticom" u remiju sa Napretkom.

Za hvalospeve je, naravno, još rano, jer Miljuš, momak koji je rođen u Kninu, ali se već sa osam meseci sa porodicom preselio u Kragujevac i prošao sve mlađe kategorije Radničkog, pravi tek prve korake u seniorskoj konkurenciji.

Izabrane vesti

U prvom prolećnom kolu protiv Radničkog iz Niša debitovao je za prvi tim Crvenih đavola ušavši u igru u 88. minutu. U Kruševcu, u meču koji je obeležio het-trik Nikole Trujića, odigrao je celo drugo poluvreme i odmah nagovestio da bi mogao da bude od velike koristi ekipi Radmila Ivančevića.

Prvenac u seniorskoj konkurenciji koji je goste iz Kragujevca pogurao do povratka u igru i remija od 3:3 uprkos prvobitnom zaostatku od 0:2 i 1:3. I gol o kojem bi, primera radi, fudbalski svet brujao da je postignut u nekoj jačoj ligi.
"Dobio sam loptu po desnom boku, prebacio sam je na levu nogu i gađao suprotan ugao. Malo je pomogao i vetar", skromno će Miljuš u izjavi za MOZZART Sport iako nema sumnje da je njegovo remek delo jedan od lepših pogodaka u ovoj sezoni.

Iako...
"Bolje se služim desnom nogom. Leva mi je slabija".

Logično, Miljuš obema nogama čvrsto stoji na zemlji, jer će morati da prolije još mnogo znoja pre nego što se, za početak, izbori za veću minutažu u Radničkom. Za sada, samo osnovne informacije o igraču na kojeg ćemo svakako obratiti pažnju u nastavku sezone.
"Igram desnog veznog, ali mogu i po levom krilu, pa i špica i polušpica. Svejedno mi je. Igram tamo gde mi trener kaže".

(FOTO: Screenshot, via Youtube)


tagovi

SrbijaSuperligaRadnički KragujevacDejan Miljuš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara