""
""

Ovakvog gola se ni Nejmar ne bi postideo! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.04.17. | 10:26

Ofanzivni vezista Voždovca Ivan Marković dao verovatno gol sezone u Superligi

Fudbaler Voždovca Ivan Marković svojevremeno je u Bugarskoj od tamošnjih novinara dobio nadimak “Srpski Nejmar“.  A u utorak su na meču sa Javorom (1:1) i gledaoci na krovu tržnog centra Stadion na Voždovcu mogli da vide delić Markovićevih sposobnosti.

Izabrane vesti

I to kakvih. Ovaj duel bio mu je prvi kao startera na pomenutom stadionu u dresu Voždovca, a svakako će se pamtiti golčina koju je postigao u 31. minutu. Bio je to pogodak koji se retko viđa na našim stadionima, ali i tračak nade da možda nije baš sve tako crno u srpskom fudbalu.

“Lep je osećaj bio istrčati na teren pred svojom publikom i dobiti šansu od početka meča. Srećan sam i zbog gola koji sam postigao, međutim i pored dobrog osećaja, ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda iako smo bili veoma blizu. Stvorili smo veliki broj šansi, bilo je pitanje trenutka kada ćemo probiti odbranu Javora, gosti su se znalački branili i krivo mi je što nismo povećali bodovni saldo“, istakao je Marković u razgovoru za klupski sajt.

Sledeći rival Voždovca koji je napravio ozbiljan rezultat plasmanom u plej-of je niški Radnički.

“Imamo svoje ciljeve i ambicije. Sa pozitivnim rezultatom iz Niša, bićemo još bliži četvrtom mestu i čvrsto verujemo u to. I dalje je sve na nama“, zaključio je Marković.

U dosadašnjoj karijeri ovaj 22-godišnji ofanzivni vezista igrao je za Zemun, sofijski CSKA, grčki Levadijakos, Černo More iz Varne i južnokorejski Gjongnam.

(FOTO: MN Press)


tagovi

fk voždovacSuperligaIvan Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara