""
""

Ovako se pobeđuju Danci: Dve majstorije Kešerua zapalile Bukurešt! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.11.14. | 21:37

Za razliku od utakmice u Humskoj, Bentner ovoga puta nije bio neuhvatljiv za odbranu rivala, a Lase Vibe ni bleda senka beogradske noćne more kobnog 14. novembra – 2:0

Rumunsko predavanje Orlovima na temu - kako pobediti Dance. Predvođeni napadačem Steaue Klaudijem Kešeršuom izabranici Angela Jordaneskua savladali su prethodnog rivala srpskog nacinalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i na videlo im stavili sve nedostatke selekcije Mortena Olsena – 2:0 (0:0).

Izabrane vesti

Za razliku od utakmice u Humskoj, Bentner ovoga puta nije bio neuhvatljiv za odbranu rivala, a Lase Vibe ni bleda senka beogradske noćne more kobnog 14. novembra.

Rumuni su potpunosti pročitali igru rivala, čije su napade tokom celog meča držali pod kontrolom, a onda su dočekali svojih pet minuta da dođu do još jednog trijumfa.

Bukvalno se sve izdiševalao za pet minuta, nakon dve majstorije golgetera Steaue, koji je nastavio svoj ubitačni niz golova u ovoj sezoni.

Majstorija Kešerua

Kešeru je u 53. minutu sjajno primirio loptu nakon pravovremenog dodavanja Kipčiua, a onda na malom prostoru fenomenalno nasamario Stefana Andersena i doveo svoj nacionalni tim u vođstvo.

Samo šest minuta kasnije Nacionalni stadion u Bukureštu je ponovo bio na nogama. Kešeru je ponovo odlično ispratio napda svoje selekcije, a onda sa preko 20 metara poslao pravi projektil u mrežu Andersena.

Danci u tim trenucima nisu znali šta ih je snašlo, pa od šoka nisu uspeli da se oporave do samog kraja meča.

Danska je još jednom pokazala da igra prilično promenljivo i da i te kako ima slabe tačke u svojoj igri. Nažalost, to Orovi pre samo četiri dana nisu uspeli da iskoriste.

(FOTO: Action images)


tagovi

DanskaEvropaKlaudiu Keserureprezentativni fudbalRumunija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara