"Šaponjić i Jović"
"Šaponjić i Jović"

Otpao Mulić, debituje Pantović: Luka Jović i Ivan Šaponjić u mladoj reprezentaciji

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.15. | 14:00

Tomislav Sivić konkretan o planovima pred mečeve sa Italijom i Slovenijom

Šaponjić i JovićIz omladinske u mladu reprezentaciju. Iako im je tek 18 godina, ubitačni tandem iz mlađih uzrasnih kategorija, Luka Jović - Ivan Šaponjić, zajednički je napravio jedan korak u karijerama. Napadači Crvene zvezde i Partizana dobiće poziv Tomislava Sivića za utakmice protv Italije i Slovenije u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope.

Za razliku od njih, selektor mlade reprezenatcije Srbije otkrio je da za narednu reprezentativcu akciju ne računa na Fejsala Mulića, visokog centarfora nemačkog drugoligaša Minhena 1860, koji je dobijao poziv za prethodna dva okupljanja. Istovremeno, Sivić je potvrdio da će krilni napadač Bajerna Miloš Pantović biti na spisku.
Luka Jović i Ivan Šaponjić biće pozvani na okupljanje mlade reprezentacije Srbije, iako su u omladinskoj selekciji. Imamo deficit sa napadačima, posebno posle povrede Uroša Đurđevića. Uz njih, novo ime će biti Miloš Pantović, fudbaler Bajerna, koga sam nedavno posetio u Minhenu. Neću zvati Fejsala Mulića, jer ne igra za Minhen 1860, iako o tom momku mislim sve najbolje. Meni su za ova dva meča potrebni igrači u takmičarskom ritmu“, otkrio je Sivić za Kurir.

Izabrane vesti

Srbija je posle tri utakmice na deobi prvog mesta Grupe 2 kvalifikaicja za EP u Polskoj 2017, a 13. novembra dočekuje Italiju, dok četiri dana kasnije gostuje Sloveniji, ekipama koje takođže imaju po devet poena.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalmlada reprezentacija SrbijeMiloš PantovićLuka JovićIvan ŠaponjićFejsal Mulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara