"Nemanja Dangubić"
"Nemanja Dangubić"

Otkriveno kako je Zvezda platila Dangubića: Ni dinar obeštećenja, ali je Mega dobila salu za korišćenje!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 12:17

Crveno-beli su na vrlo inventivan način obezbedili potpis srpskog reprezentativca... Obe strane zadovoljne...

(UZ ODOBRENJE REDAKCIJE SPORTSKOG ŽURNALA)

Nemanja Dangubić

Izabrane vesti

Iako je nedeljama unazad bio najavljivan, dolazak Nemanje Dangubića u Crvenu zvezdu desio se pomalo neočekivano. Posebno kada se uzme u obzir da su reprezentativca Srbije navijači Partizana čekali raširenih ruku.

Duško Vujošević nedavno je govorio o tome da je bilo "prirodno da Dangubić dođe u Partizan", ali je večiti rival s Malog Kalemegdana na kraju dobio trku.

A način na koji je to postigla prilično je interesantan. Naime, prema saznanju Sportskog žurnala, u transfer mladog košarkaša uključene su sale za treninge u Železniku i na Čukaričkoj padini!

Naime, prvi čovek Mege Miško Ražnatović i Goran Radoičić, vlasnik hale u Vizuri, nedavno su stavili tačku na partnerstvo koje je trajalo nekoliko godina. Radoičić više nije video finansijski interes u poslu, što je dovelo do toga da Mega više nema besplatnu salu za trening, stoji u Žurnalovom tekstu.

A tada je na scenu stupio Nebojša Čović, koji je Megi ponudio krov nad glavom. A za uzvrat dobio Dangubića.

Ipak, poslovna je tajna koliko u satima tačno iznosi obeštećenje. Ono što je važno istaći jeste da će seniori Mege trenirati u dvorani u Železniku, dok će mlađe kategorije raditi na Čukaričkoj padini. 

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

Nemanja DangubićNebojša ČovićMiško RažnatovićMega Vizura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara