""
""

Otkrivena tajna Radnikove renesanse: Šef Veselinović „nanjušio“ spore štopere Partizana i promenio formaciju!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.10.15. | 10:03

"Šteta što nismo iskoristili polukontre u finišu, imali smo šansu da preokrenemo rezultat", kaže za MOZZART Sport vezista Radnika Filip Stojanović

Izašao je vezista Radnika Miloš Stanković iz fudbalske ilegale posle duela sa Partizanom. Svi pričaju o momku koji je sa dva gola doneo bod Surduličanima u sudaru sa crno-belima. Međutim, tim sa juga Srbije imao je u tom drugom, furioznom poluvremenu i nekoliko diskretnih heroja.

Tamnoputi Ovusu je prolazio pored štopera Partizana kao da je na motoru, dok je Filip Stojanović odigrao jednu od najboljih partija u Superligi. Iskusni vezista je dva puta loptama u prostor kreirao prilike Stankoviću i udario jak autorski pečat na herojski remi Radnika.
„Videli smo da Partizan dolazi u Surdulicu u šarenom sastavu. Imali su mnogo povređenih i kažnjenih igrača. Međutim, i pored toga ušli smo u meč sa previše respekta. Oni su lako iskoristili šansu. Na poluvremenu smo promenili formaciju ,šef se odlučio za postavu sa dva špica. Napali smo ih visoko, i vrlo agresivno. Imali smo šanse i da pobedimo. Ali i ovako je dobro, pošto smo se vratili iz mrtvih“, kaže Filip Stojanović u razgovoru za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Ko je Miloš Stanković, momak koji je uništio Partizan? Oteran iz OFK Beograda, igrao za Mrštane, a sad je junak južne Srbije! (VIDEO)

Otkrio je iskusni vezista tajnu Radnikove rensanse u poluvremenu meča sa Partizanom. Ključnu ulogu imao je šef stručnog štaba Veselinović.
„Znali smo da imaju nešto sporije štopere, da smo brži od njih. Tražili smo šansu da provučemo lopte za naše špiceve. I uspeli smo u tome. Ja sam bio asistent kod prvog, a, da tako kažem, poluasistent kod drugog pogotka. Šteta što nismo realizovali još dve polukontre, jer smo mogli da preokrenemo utakmicu“.

Znaju u Surdulici da se od remija protiv Partizana ne živi. Samo jedna pobeda u dosadašnjem delu Superlige ne obećava mnogo u borbi za opstanak.
„Svakako ne možemo da budemo zadovoljni kompletnim učinkom. Međutim, sada igramo kod kuće protiv direktnih rivala. Naš je cilj da vežemo dve dobre utakmice i podignemo se sa dna“.

Imaju igrači Radnika veliku pomoć meštana.
„Surdulica voli fudbal. Na svakom meču imamo između dve i tri hiljade ljudi. Ovo je prva sezona za ekipu koja se nalazi južno od Niša. Nadam se da ćemo da zadržimo status superligaša“, jasan je Stojanović.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaRadnikFK PartizanFilip StojanovićEvropaArminija Bilefeld

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara