"Mendi i Kante"
"Mendi i Kante"

Otimačina oko Kantea, Lester se brani većom platom, zamena spremna za svaki slučaj

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.16. | 10:47

Nampalis Mendi stiže iz Nice ako ode reprezentativni zadnji vezni

Mendi i KantePari Sen Žermen je prvi favorit, ali Arsen Venger je baš zagrizao za N'Gola Kantea, pa je upravu Arsenala ubedio da svim silama krene u napad na zadnjeg veznog Lester Sitija. Čelsi nudi platu veću od 100.000 funti, Arsenalov džoker je obeštećenje od 40.000.000.

Klauzulom je, naime, ono propisano na 25.000.000 evropskih novčanica, ali Tobdžije sa ovih dodatnih 15.000.000 pokušavaju da smekšaju kolege iz kancelarija na King Pauer stadionu. I francuski Ekip tako piše da je londonski klub krenuo na sve ili ništa, pa čak navodi i da se samom igraču ponajviše dopada Arsenal, ali i da ne žuri i da ne bi bilo iznenađenje ako sačeka kraj Eura pre no što donese odluku.

Izabrane vesti

Lester pak već ima spremu zamenu, iako se najradije ne bi rastajao sa Kanteom, pa mu i on nudi značajnu povišicu. Ali kako ne može da finansijski parira bogatijima obezbedio se dogovorom sa Nampalisom Mendijem, koji čak i fizički podseća na Kantea.

Zadnji vezni Nice, koga je glavni skaut Monaka Didije Kristof jednom prilikom nazvao "klonom Kloda Makelelea", već je prihvatio ponudu, ali se njegov klub nećka. Lester nudi 10.000.000, Nica traži 16.000.000 znajući da u Premijer ligi na snagu stupa novi, unosni ugovor o TV pravima zbog kojeg Englezima više niko neće prodavati jeftino.

Mendi je od ranije i na meti Vest Hema, Volfzburga i Sanderlenda.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNicaNgolo KanteNampalis MendiLiga 1Lester SitiFrancuskaEvropaEngleskaČelsiArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara