"Vojćeh Šćešni"
"Vojćeh Šćešni"

Otac Vojćeha Šćešnija grmeo: Venger koristi mog sina kao žrtvenog jarca!

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.13. | 13:25

“To nije način na koji takav stručnjak treba da se ponaša. Vojćeh je imao dve ozbiljne povrede. Sa jednom je igrao u aprilu i maju prošle godine, a nije smeo da pristane na to. Ali, trener je insistirao. Venger se ozbiljno poigrava sa zdravljem i mentalnim stanjem mog sina”, rekao je razočarani Mačiej

 

Vojćeh ŠćešniPoljski čuvar mreže Vojćeh Ščešni proživljava teške dane na Emirejtsu. Arsen Venger je nedavno izostavio 22-godišnjeg mladića iz postave Arsenala rekavši da “ima problema sa psihom”, međutim, izgleda da cela priča ima pozadinu.

Izabrane vesti

Bar tako tvrdi Vojćehov otac Mačiej, koji je besnim tonom imao šta da poruči menadžeru Tobdžija.
“Venger koristi mog sina kao žrtvenog jarca. To nije način na koji takav stručnjak treba da se ponaša. Vojćeh je imao dve ozbiljne povrede. Sa jednom je igrao u aprilu i maju prošle godine, a nije smeo da pristane na to. Ali, trener je insistirao. Venger se ozbiljno poigrava sa zdravljem i mentalnim stanjem mog sina”, rekao je razočarani otac, a zatim dodao:
“Prema mom mišljenju Venger je uništio Vojćeha. Ne krivim svog sina što je slušao trenera, njegova slabija forma rezultat je igre sa povredom tokom pomenuta dva meseca”.

Mladi Poljak je tokom avgusta imao i povredu stopala, zbog koje nije branio sedam nedelja.
“Posle sedam nedelja pauze Vojćeh je trenirao samo sedam dana i bio u startnoj postavi. Da li je normalno da bilo ko očekuje od njega da bude u vrhunskoj formi”, pitao se Mačiej.

Ipak, Ščešni senior smatra da za njegovog sina dolaze bolji dani.
“Mislim da će u narednih deset godina moj sin biti golman prve klase. Samo mu je potrebno da se vrati u formu”, zaključio je Mačiej.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaPremijer ligaVojćeh Šćešni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara