"Navijači Kolumbije"
"Navijači Kolumbije"

Oštre mere u Kolumbiji: Slavlje može, motori i alkohol – ne!

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.06.14. | 18:28

Ove mere su u manjoj meri počele da se primenjuju još od meča sa Obalom Slonovače, kada su poginule dve osobe, nakon čega je odlučeno da se mere dodatno prošire i pooštre

Navijači KolumbijeČak devet stradalih osoba u Kolumbiji nakon velikog trijumfa protiv Grčke (3:0) u grupnoj fazi takmičenja, bili su jasan znak za tamošnje vlasti da pooštre mere u narednim proslavama.

Vlasti u najvećim gradovima Kolumbije donele su odluku da se na dan mečeva nacionalnog tima zabrani vožnja motora i konzumiranje alkohola, kako bi se sprečili novi tragični događaji.

Izabrane vesti

Ove mere su u manjoj meri počele da se primenjuju još od meča sa Obalom Slonovače, kada su poginule dve osobe, nakon čega je odlučeno da se mere dodatno prošire i pooštre.

Ostaje da se vidi da li će ove odluke vlasti popraviti situaciju na ulicama najvećih gradova Kolmbije, posebno u prestonici Bogoti, koja ima više od 7.000.000 stanovinika. Jasno je da će u slučaju prolaska u četrvrtfinale i trijumfa nad Urugvajem, tek nastati nezapamćeno slavlje u ovoj zemlji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Kolumbija navijačireprezentativni fudbalKolumbijaJužna AmerikaBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara