""
""

Osporavani Krneta: Zaboravio sam sve, nikada nisam gubio samopouzdanje

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.13. | 08:31

Štoper crveno-belih zadovoljan svojim izdanjem protiv Novog Pazara i poručio da se nada da će biti još bolji u nastavku sezone

Bio je osporavan kao retko koji igrač Crvene zvezde, ali je strpljivo čekao i ponovo dočekao svojih pet minuta. Štoper crveno-belih Jovan Krneta protiv Novog Pazara se našao u startnoj postavi kluba iz Ljutice Bogdana i u tandemu s debitantom Arauhom opravdao očekivanja šefa struke Slaviše Stojanovića.

Ovo je bio drugi vezani meč Jovana Krnete u dresu Zvezde, pošto je prethodno na Banovom brdu zamenio povređenog Novaka Martinovića i ranoj fazi meča.
"Možda i moje dve najbolje utakmice u ovom delu prvenstva. Međutim, od početka sezone sam zadovoljan svojim igrama. Dobro sam počeo u Evropi, posle toga sam bio na klupi. Šef je tražio pravu kombinaciju. Opet igram i nadam se da ću biti bolji iz meča u meč", kaže Krneta za Žurnal.

Izabrane vesti

Mladi defanzivac Zvezde je prošle sezone preživeo pravu "golgotu" na našem najvećem stadionu.
"Lično nisam imao nikakvih problema. Više se radi o priči koju su napumpali mediji. Svakom igraču može da se desi greška i već sledeće nedelje odigra novu utakmicu.  Nikada nisam izgubio samopouzdanje. Sada smo u novoj sezoni, ako me već pitate, naravno da sam zaboravio sve iz prošlosti", dodao je Krneta.

Mladi Peruanac Arauho prošao je vatreno krštenje na Marakani.
"Nas dvojica smo zajedno igrali tri prijateljske utakmice i tada nismo primili gol. Čim je došao u Zvezdu, znači da su u njemu prepoznali kvalitet. Vidi se da ima potencijal, za bolju procenu potrebno je više utakmica", zaključio je štoper Zvezde.

(FOTO: MN press)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaJovan KrnetaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara