""
""

Oslabljeni Juve se „otkočio“, Anelka nije debitovao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.02.13. | 14:23

Stara dama u matine terminu pobedila Kjevo u gostima sa 2:1 golovima Matrija i Lihtštajnera i opet pobegla Napolitancima na tri boda razlike

Juventus je prekinuo agoniju i crnu seriju od tri meča bez pobede. Stara dama je slavila protiv nezgodnog Kjeva u Veroni sa 2:1 i opet izbila na čelo tabele sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca Napoli. Pobedu Bjankonerima su doneli Matri i Lihtštajner, a iako se očekivalo da zaigra, šansu ipak nije dobio Nikola Anelka najveće zimsko pojačanje šampiona Italije. On je ceo meč presedeo na klupi.

Izabrane vesti

Iako oslabljen  odsustvom suspendovanog trenera Kontea, kao i neigranjem Kjelinija, Vučinića i Bonućija, Juventus je uspeo da nekako izađe na kraj sa Letećim Magarcima koji su često znali da budu kost u grlu mnogim favoritima.

Već u 10. minutu, Alesandro Matri je uhvatio volej iskosa sa leve strane posle dubinske lopte Vidala i poslao neodbranjiv udarac u mrežu Kjeva. Na 2:0 je povisio Lihštajner u 42. minutu posle lepe asistencije petom Sebastijana Đovinka.

Juventus je u nastavku čuvao rezultat, ali je Kjevo na početku drugog poluvremena zapretio preko iskusnog Teroa, koji je iskoristio slabu intervenciju odbrane Juventusa i uz mnogo sreće, udarcem sa desetak metara matirao Bufona.

Juventus je tako najavio izlazak iz krize, mada ni danas nisu blistali. Opet beže Napoliju tri boda, a u naredna dva kola ih očekuju derbi susreti sa Fiorentinom i Romom. 


tagovi

Alesandro MatriEvropaItalijaJuventusKjevoNikola AnelkaSerija ASiril TeroStefan Lihtštajner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara