""
""

Orlići nosioci na žrebu za Elitnu rudnu: Neugodni Grci pali posle preokreta, Novaković overio prvo mesto!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.10.17. | 16:27

Selekcija Milana Obradovića u dva navarata jurila prednost protivnika, ali je na kraju uspela da ostvari i treću pobedu u grupi 5

Kadetska reprezentacija Srbije obezbedila je mesto među nosiocima na žrebu za Elitnu rundu Evropskog prvenstva. Selekcija Milana Obradovića savladala je Gručku posle preokreta u Staroj Pazovi i tako overila prvo mesto u grupi 5, iako joj nije bilo nimalo lako da dođe do tog cilja – 3:2 (0:1).

Izabrane vesti

Dve ekipe su po kišovitom vremenu potvrdile da su najkvalitetnije u grupi. Grci su dva puta vodili, prvo zahvaljujući golu Konstantinosa Timijanisa, a onda i pogotkom Pavlosa Mavrudisa. Ipak, Orliće je prvo u život vratio fudbaler Čukaričkog i najbolji Orlića u ovom delu kvalifikacija Milutin Vidosavljević, dok je na 2:2 izjednačio defanzivac Vojvodine Danilo Mitrović.

Konačno, tvorac potpunog preokreta je bio je fudbaler Partizana Martin Novaković, koji je mrežu Hritsosa Mandasa zatresao šest minuta pre kraja utakmice.

Srbija će na žrebu biti u istom bubnju sa Nemačkom, Portugalijom, Republikom Irskom, Izraelom, Mađarskom, Poljskom, kao i sa boljim iz obračuna Slovenije i Francuske. Sa tim selekcijama neće moći da se sastane u Elitnoj rundi, baš kao ni sa današnjim protivnikom. 

U drugoj utakmici naše grupe Norveška je sa ubedljivih 10:0 savladala slabašni Gibraltar, koji je takmičenje završio sa gol-razlikom 0:23.

(FOTO: MN press)


tagovi

kadeti SrbijeMilan Obradovićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara