""
""

Orlići demonstrirali silu u Andori: Veliki povratak Andrije Živkovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.03.16. | 17:51

Grešni Partizanov sin dvostruki asistent u lakoj pobedi selekcije Srbije (4:0). Strelci Babić, Đurđević, Ožegović i Maraš

Put ka Češkoj nastavljen je treningom jačeg intenziteta u Andori! Mlada reprezentacija Srbije trijumfom protiv nejakog domaćina (4:0) upisala je očekivanA tri pobeda i na tabeli Grupe 2 prestigla odgovarajuću selekciju Slovenije.

Izabrane vesti

Udarna vest iz Andore nije trijumf Orlića, sastavljenih od igrača sa Novog Zelanda, nego povratak Andrije Živkovića ozbiljnom fudbalu. Selektor Srbije je grešnog Partizanovog sina uvrstio u startnu postavu, a najtalentovaniji igrač naše zemlje odužio mu se dvostrukom asistencijom.

U Andori praktično nije bilo neizvesnosti. Bilo je pitanje samo sa koliko golova razlike Orlići isprašiti Andoru. Lišeni pomoći Marka Grujića, Predraga Rajkovića i Nemanje Maksimovića, mladi Srbi su profesionalno odradili posao.

Istina, bilo im je potrebno 30.minuta da otključaju bravu Andore. Tada je Srđan Babić bio najviši u skoku i matirao golmana domaćina. Asistent je bio Andrija Živkovića. Jačina, ili bolje rečeno nekvalitet Andore, pružio je mogućnost Tomislavu Siviću za određene taktičke probe. Tako je Saša Zdjelar igrao na mestu centralnog beka u tandemu sa pomenutim Babićem. Takođe, ono što navijači Partizana nemaju prilike da vide konzumirala je mlada selekcija Srbije. Živković i Nemanja Mihajlović su bili tandem krilnih igrača.

Srbija je do poluvremena rešila pitanje pobednika. Prednost naše selekcije je udvostručio napadač Palerma Uroš Đurđević na asistenciju Andrije Živkovića.

Do kraja meča Orlići su se potrudili da još malo poprave gol razliku. U listu strelaca se upisao i Ognjen Ožegović iz penala posle prekrašaja nad Urošom Đurđevićem. Konačan rezultat postavio je Nikola Maraš tri minuta pre kraja utakmice.

Srbija je igrala u sledećem sastavu: Manojlović – Gajić, Zdjelar (od 60. Maraš), Babić, Antonov – Damnjanović (od 76. minuta Ristić), Lukić, Živković, Mihajlović (od 68.minuta Pantović) – Ožegović, Đurđević.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Uroš ĐurđevićSrbijareprezentativni fudbalOgnjen OžegovićNikola Marašmlada reprezentacija SrbijeAndrija ŽivkovićAndora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara