""
""

Orlić napušta Bazel

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.17. | 17:22

Poznat i sledeći klub mladog reprezentativca Srbije

Godinu dana posle transfera iz Jagodine u Bazel, naš mladi reprezentativac Đorđe Nikolić će opet promeniti klub. Švajcarski mediji pišu da se treći golman Orlića na aktuelnom EP, seli iz tabora švajcarskog velikana u redove drugoligaša Volena. Na pozajmicu kako bi se razvijao i jednog dana preuzeo ulogu startera u Bazelu.

Izabrane vesti

Nikolić je u prethodnoj sezoni bio treći golman Bazela, branio je na jednom prvenstvenom meču i procenjeno je da je bolje za njega da ide negde gde će imati minutažu i sticati iskustvo. Na Nikolićevom dolasku u Volen insistira legendarni švajcarski golman Paskal Cuberbiler, koji je ovog leta preuzeo ulogu trenera golmana u stručnom štabu Volena. Prethodne dve godine je bio trener golmana u Derbi Kauntiju, a nekada je bio golman Bazela. Iz bivšeg kluba je dobio zeleno svetlo da dovede Nikolića na pozajmicu.

Čeh Tomaš Vaclik je nedodirljiv na golu Bazela,  36-godišnji Germano Vailati je nedavno produžio ugovor, a sa pozajmice iz Lugana se vratio Mirko Salvi što znači da Bazel već ima trojicu golmana bez Nikolića. Volen je nedavno ostao bez prvog golmana Džoela Kisambue i njega bi na golu drugoligaša trebalo da zameni Nikolić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Švajcarska 1Đorđe NikolićBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara