"Bojan Đorđić"
"Bojan Đorđić"

Đorđić se vratio u AIK, ali ne kao igrač

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.14. | 16:55

Nekadašnji vezista Mančester junajteda i Zvezde vodiće računa o mladim naraštajima kluba iz Stokholma

Bojan ĐorđićBojan Đorđić se vratio u AIK! Bivši fudbaler Mančester junajteda i Crvene zvezde dobio je novu ulogu u klubu iz Stokholma, pošto će biti zadužen za talente do 21 godine, dok će trenirati igrače do 19 godina.

Đorđić se već izvesno dovodio u vezu sa povratkom u AIK, što se i desilo, ali ne kao igrač, već kao osoba koja će vršiti selekciju budućih nada kluba.
„Bojan ima neobičnu strast kada je u pitanju AIK. Dobio je priliku da deluje direktno na terenu i u svlačionici, kako bi svoje ogromno iskustvo preneo na mlade naraštaje. Samim tim on i formalno počinje obuku za trenera“, rekao je sportski direktor AIK-a Bjorn Vestrom.

Đorđić kaže da se nijednog trenutka nije dvoumio kada je dobio ponudu AIK-a.
„AIK je jedini klub gde sam uvek bio u stanju da pružim sto dosto i gde mi je bilo dozvoljeno da budem Bojan sto odsto. Svi znaju da ne postoji drugi klub gde bih radije bio osim ovde. Akademija AIK-a je dosta napredovala u poslednjih nekoliko godina i verujem da ću pomoći iskustvom, pozitivnim i negativnim, koje sam pokupio iz mnogih drugih klubova", rekao je Đorđić.

Đorđić će uporedo sa tim nastaviti da igra za AIK-ovu filijalu, Vasalunds, klub koji igra u Diviziji 1 Sever.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

ŠvedskaEvropaBojan Đorđićaik stokholm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara