"Pomirenje Srba i Albanaca u Laciju"
"Pomirenje Srba i Albanaca u Laciju"

Đorđević: Nemam problem sa Albancima u Laciju

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.10.14. | 17:44

"Imamo zajednički cilj u Laciju. Ubeđen sam da se naš odnos neće promeniti", tvrdi srpski napadač.

Pomirenje Srba i Albanaca u Laciju

Uprava Lacija, na prvi pogled, uspela je da pomiri Srbe i Albance posle prekinutog meča dva tima koji je i dalje jedna od glavnih sportskih tema u Evropi! Napadač Filip Đorđević rekao je da nema nikakvih problema sa saigračima iz Lacija Lorikom Canom i Etritom Berišom i poručio navijačima rimskog kluba da ne moraju da brinu za njihov odnos na terenu i van njega.
“Ne postoji ni trunka netolerancije među nama. Još posle meča u Beogradu razgovarao sam sa Berišom i Canom i to je bilo u prijateljskom tonu. Imamo zajednički cilj u Laciju. Ubeđen sam da se naš odnos neće promeniti.  Pričali smo o svemu i na treningu Lacija, doduše nisam siguran da su nas ostali razumeli, ali su nam predložili da odigramo dva na dva”, rekao je Đorđević za navijački portal Lalaciosiamonoi.

Izabrane vesti

Pored Đorđevića, u Laciju igra još jedan Srbin, Dušan Basta koji je zbog povrede propustio utakmicu Srbija – Albanija u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Na tom meču Cana je nosio kapitensku traku i “istakao” se fizičkim sukobom sa jednim od navijača koji je utrčao na teren stadiona u Humskoj.

Posle svih incidenata na meču u Beogradu, uprava Lacija organizovala je srpskim i albanskim fudbalerima zajednički sastanak sa sportskim direktorom Iglijem Tareom i trenerom Piolijem, nakon čega je usledilo i fotografija kao dokaz da je sve u redu.

Ekipu Lacija u nedelju u meču Serije A očekuje teško gostovanje Fiorentini za koju igra Nenad Tomović, još jedan od učesnika meča Srbija – Albanija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Filip ĐorđevićLacioLorik Cana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara