"Remi Gard"
"Remi Gard"

Optimizam bez pokrića: Možemo da opstanemo i budemo novi Lester?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 16:38

"Ako pogledate njih prošle sezone, od ovog kola su započeli čudesnu seriju od sedam pobeda. Zašto da i mi isto to ne uradimo?", pita se Remi Gard čija je Aston Vila ubedljivo poslednja u Premijer ligi

Remi Gard

Francuski stručnjak Remi Gard se pet meseci već bori sa krizom u Aston Vili koja je i dalje zakucana za dno Premijer lige. 

Izabrane vesti

Svestan je da nije mnogo toga promenio i da mu se ispadanje u Čempionšip smeši nakon što je tim iz Birmingema ostao na devet bodova od bezbedne zone.
„Nisam siguran da smo impresionirali ikoga formom, pogotovo jer smo i dalje na samom dnu Premijer lige. Napredovali smo malo tokom januara, ali se sada i dalje mučimo da osvojimo bodove“, kaže Gard.

Nekadašnji trener Liona se nada da bi njegov tim mogao da izvede čudesan beg sa dna u finišu sezone.
„Verujem da možemo do opstanka. Ako pogledate Lester prošle sezone, od ovog kola su započeli čudesnu seriju od sedam pobeda uz po jedan remi i poraz. Zašto da i mi isto to ne uradimo? Jesmo igrali očajan fudbal u proteklih nekoliko nedelja, ali nikada ne znate šta sve može da se desi", tvrdi Francuz.

U nedelju na Vila Park stiže Totenhem koji juri šampionsku titulu, ali se u Birmingemu nadaju da bi mogli da prekinu seriju od četiri uzastopna poraza.
„Sparsi su se dosta popravili u poslednjih deset godina. Nalaze se u sjajnoj seriji. Biće to težak meč za nas, ali biće i za njih jer je i šampionska trka teška i iscrpljujuća“, zaključio je Gard.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Remi GardePremijer ligaEngleskaAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara