""
""

Opasno se zakomplikovalo na Jadranu: Sutjeska dobila u Skoplju i pojurila Partizan!

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.01.16. | 23:03

Ukoliko bi se sutra desilo recimo da Igokea dobije Mega Leks, onda bi razlika između poslednjeplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli iznosila samo jedan bod - 71:75

Opasno se komplikuje na dnu Jadrana, pošto je pobedu u 19. kolu ABA lige ostvarila i poslednjeplasirana Sutjeska, koja je savladala MZT u Skoplju i ponovo se izjednačila sa Partizanom, ali i Tajfunom i Olimpijom po broju pobeda - 71:75 (18:18, 13:13, 20:20, 20:24). Ukoliko bi se sutra desilo recimo da Igokea dobije Mega Leks, onda bi razlika između poslednjeplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli iznosila samo jedan bod.

Izabrane vesti

Potpuno izjednačen meč u meč u Sportskom centru Jane Sandanski prelomljena je tek u samom finišu utakmice, kada je Sutjeska poenima Nikole Žižića došla do četiri poena prednosti (67:71) i nekako uspela da ih sačuva do samog kraja, iako je domaćin u jednom trenutku došao i do minusa od dva poena. Konačno, svaku dilemu razrešio je Radosav Spasojević sa linije penala.

Najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 postignutih poena bio je Ratko Varda, dok su po dva manje ubacili Pavličević i Spasojević. Kod domaćina je najviše (17) postigao Uroš Luković, ujedno i najefikasniji akter meča.

Sutjeska u naredna dva kola dočekuje Igokeu i Mega Leks, dok MZT ide na noge Ciboni, pa dočekuje Krku.

(FOTO: MN press)

 


tagovi

Radosav SpasojevićMZT SkopljeKK SutjeskaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara