""
""

On je unikat, on je Zlatan Ibrahimović: Zamenite Ajfelov toranj mojom statuom i sigurno ostajem!

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.03.16. | 21:30

Ovakve izjave ostaju testament Ibrinog vremena

Možete da bude dobitnik Pulicerove nagrade, možete da budete pisac svetske klase, ali teško ćete opisati magiju u nogama i kompletan karakter Zlatana Ibrahimovića. Napadač PSŽ-a poznat po antologijskim izjavama ponovo je pomerio standarde. I kada je u pitanju igra i kada su u pitanju rečenice koje će ostati testament njegovog vremena.

Danas je overio titulu sa Svecima u velikom stilu. Na gostovanju protiv Troa postigao je četiri gola, prethodno je vanvremenskim potezima izbacio Čelsi iz Lige šampiona. Međutim, Ibra ne bi bio Ibra da je tu stao.

Izabrane vesti

Bilo je u njegovoj izjavi posle duela sa Troa (9:0) šale, ali i malo zbilje. On je obećao da će ostati u Parizu naredne godine, ali da ima jedan bitan uslov.
„U ovom trenutku mogu da vam kažem da naredne sezone neću biti u PSŽ. Ali ima još mesec i po dana do kraja sezone“, ražalostio je navijače kluba iz glavnog grada Francuske Zlatan Ibrahimović.

Ali je onda imao dodatak koji će godinama prepričavati.
„Ako Ajfelov toranj zamenite mojom statuom ostaću u Parizu. Obećavam“, nasmejao je sve prisutne reprezentativac Švedske.

Euforična atmosfera vladala je u taboru PSŽ po završetku meča sa Troa. Predsednik Naser Al Kalifi je ponavljao kako su Pariz i Ibra magični i da sezona nije završena. Naravno, aludirao je na moguće osvajanje Lige šampiona.

Kamenčić u cipeli prebogatom šeiku predstavlja status Zlatana Ibrahimovića. Kao i činjenica da je Ibrahimović blizu odluke da napusti Park Prinčeva. Takav epilog mogao se naslutiti i posle izjave Ibrinog menadžera Mina Raiole.
„Mi znamo šta ćemo da uradimo, ali to nećemo da kažemo pre završetka sezone“, rekao je Raiola.

(Foto Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSrbijaPari Sen ŽermenMino RaiolaLiga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara