"Lukić, Bogosavac i Šaponjić"
"Lukić, Bogosavac i Šaponjić"

Omladinski večiti derbi Partizanu, kadeti bez golova i šansi

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.08.14. | 17:44

Crvena zvezda moraće da sačeka neki drugi dan...

Lukić, Bogosavac i ŠaponjićKad su mlađe kategorije redovno "štancovanje" igrača za prvi tim mnogo je bitnije od rezultata. Ali, to ne znači da je loše s vremena na vreme baciti pogled i na "urađeno" na terenu. A barem danas Partizan ima više razloga za zadovoljstvo od Crvene zvezde.

Naime, crno-beli omladinci su na solidno popunjenom sportskom centru Zemunelo savladali komšije sa druge strane Topčiderskog brda rezultatom 3:1, dok u susretu kadeta večitih rivala nije bilo golova. Pa ni mnogo šansi, jer smo mogli da vidimo jednu tvrdu i borbenu utakmicu u kojoj je Partizan imao blagu inicijativu, ali ništa više od toga.

Izabrane vesti

Mnogo atraktivniji bio je meč omladinaca. Izjednačeno i otvoreno prvo poluvreme sa mnogo šansi na obe strane, da bi početkom drugog dela pogodak Krajišnika odredio dalji tok utakmice. Golove za Partizan postigli su još Šaponjić i Lukić, dok je za crveno-bele pogodio Jovanović.

Zvezda utehu može da pronađe i u tome što mnogi njeni omladinci ovih dana imaju obaveze prema prvom timu, pa u ekipi nije bilo Luke Jovića, Marka Grujića, Vukašina Jovanovića... Ali, ni crno-beli na raspolaganju nisu imali najjači tim. Štaviše, samo četvoricu igrača iz klase 96.

Svima njima, bez obzira na boju kojom se diče, želimo velike karijere... Srbija od ove dece može da ima samo koristi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDamjan KrajišnikIvan ŠaponjićNikola JovanovićFK PartizanSaše LukićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara