"Omega"
"Omega"

Omega: Dobro sam se uklopio sa Martinovićem

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.13. | 17:57

“U Zvezdi se pobede podrazumevaju i nema vremena za puno slavlja posle trijumfa", smiruje strasti Liberijac

OmegaPosle debija u Kupu Srbije protiv Proletera iz Slane Bare, Omega Roberts je upisao i prve minute u Superligi za Crvenu zvezdu. Reprezentativac Liberije je delovao stabilno protiv Spartaka iz Subotice (5:0), a podatak da je već drugi meč zaredom mreža Bobana Bajkovića ostala netaknuta dodatno će doneti samopouzdanja kod snažnog štopera.
“Sigurno da sam srećan zbog debija u prvenstvu. Utakmica protiv Spartaka nam je bila veoma važna jer nismo imali izbora, pobeda nam je bila imperativ. Zadovoljan sam svojom i igrom čitavog tima. Nadam se da ćemo i ubuduće nastaviti sa dobrim partijama. Dobro sam se uklopio sa Martinovićem i smatram da smo kvalitetno odradili posao u odbrani. Sada sam još više motivisan da nastavim sa dobrim radom na treninzima kako bih se izborio za poverenje kod trenera”, poručio je Omega za zvaničan klupski sajt.

Letošnje pojačanje crveno-belih iz Smedereva dobro poznaje prilike u srpskom fudbalu, zna kakve su ambicije najtrofejnijeg srpskog kluba u svakoj sezoni i spreman je da prihvati izazov.
“U Zvezdi se pobede podrazumevaju i nema vremena za puno slavlja posle trijumfa. Okrećemo se narednom protivniku, ekipi Čukaričkog koja ima odlične rezultate, o čemu govori i njihova pozicija na tabeli. Očekujem veoma tvrdu utakmicu i verujem u našu pobedu. Igramo kao tim, kao ekipa, i to se isplaćuje. Smanjili smo zaostatak za prvoplasiranim timom što će nam dodatno podići samopouzdanje i motivaciju pred naredne mečeve”, zaključio je Omega Roberts.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaRoberts OmegaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara