""
""

Olimpijakos želi najboljeg strelca Eredivizije

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 15:19

Predsednik kluba sa Pireja Evangelos Marinakis potvrdio da je Alfred Finbogason velika želja crveno-belih

Kada je u januaru Fulam pokušao da dovede Alfreda Finbogasona, Herenven je tražio više od deset miliona evra pa se klub iz Londona okrenuo ka Atini i i kupio napadača Olimpijakosa Kostasa Mitroglua. Pet meseci kasnije i klub iz prestonice Engleske je ispao u niži rang, Grk je odigrao samo tri utakmice u ligi zbog povrede, naravno nijednom nije zatresao mrežu, a Finbogason je najbolji strelac Eredivizije sa 29 postignutih golova.

Grčki klub je sada odlučio da iskopira Fulam te će pokušati da dovede Islanđanina, potvrdio je predsednik kluba Evangelos Marinakis.
„On je veoma, veoma dobar igrač. Pratimo ga već godinu dana. Pokušavamo da ga dovedemo. On je najbolji igrač na toj poziciji od svih kandidata koje imamo", rekao je Marinakis

Izabrane vesti

Finbogasonu ugovor sa holandskim klubom ističe sledeće godine, i verovatno će ovog leta promeniti sredinu kao i većina igrača koji ponesu titulu najboljeg strelca Eredivizije. Ipak napadačev agent Kis Plegsma je rekao da ne zna ništa o interesovanju Olimpijakosa.
„Meni i Alfredu ništa o Olimpijakosu nije javljeno. Oni nisu pričali sa mnom ili sa njim, ali videćemo“, ostao je zagonetan Plegsma

(FOTO: Action images)


tagovi

OlimpijakosHolandijaHerenvenGrčkaEvropaEredivizijaAlfred Finbogason

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara