""
""

Okuka i Voša - blizu je

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 09:23

Hoće li novosadski superligaš konačno na duži period rešiti pitanje šefa struke...

Vojvodina muku muči sa trenerima otkako je klupu napustio Nenad Lalatović krajem 2016. godine. Od tada su odlazili i dolazili kao na traci - Dragan Ivanović, Aleksandar Veselinović, Radoslav Batak, Nenad Vanić, Vladimir Buač... Čovek koji je priveo kraju ovu polusezonu Zoran Vasiljević samo je privremeno rešenje, a kako piše Sportski žurnal trajno bi mogao da bude Dragimir Okuka

Izabrane vesti

Iskusni strateg već je u jednom mandatu vodio Novosađane (od 7. juna 2000. do 30. novembra 2000). O njegovom dolasku na Karađorđe klupski zvaničnici još ne žele da govore, međutim, prema informacijama iz "dobro obavešetenih izvora", kako navodi isti list, Okuka je blizu preuzimanja dužnosti. 

U prethodnom periodu pominjalo se nekoliko kandidata, ali odluka je je izgleda pala na bivšeg trenera Tjanđin Tede. Podsetimo, pre odlaska u Kinu Dragomir Okuka radio je u Kavali, sofijskoj Lokomotivi, Omoniji, Visli iz Krakova, Legiji... U Srbiji i ranije u Jugoslaviji vodio je još Obilić, Bečej, Čukarički i podgoričku Budućnost. 

(foto: MN Press)


tagovi

Dragomir OkukaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara