""
""

Đokić: Svaka čast Borcu, igrao je sjajno!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.16. | 21:15

Trener Metalca pohvalio ekipu iz Čačka i istakao da je njegov tim zasluženo pobedio

Košarkaši Metalca plasirali su se u polufinale nacionalnog kupa i tako zakazali novi jadranski okršaj sa Megom, ovog puta u meču u kojem je ulog veliki - pobednik će imati priliku da se bori za jedan od najvažnijih klupskih pehara.

Izabrane vesti

Trener valjevskog kluba Vladimir Đokić bio je zadovoljan pobedom, ali je posebno morao da pohvali igrače Borca, koji su umalo napravili iznenađenje.
"Borac je igrao sjajno. Znali smo šta nas očekuje. Igraju fantastično, bili su u igri do samog kraja. Pohvalio bih igrače Borca, igraju izuzetno dobro i želim im srećuAli, mislim da smo zasluženo pobedili. Iskusniji smo i to smo pokazali na terenu", rekao je Đokić posle meča, koji je potom istakao jednu vrlo važnu stvar:
"Nismo hteli da se ponovi kao što je bilo prošle godine, kada smo izgubili od Vršca u četvrtfinalu".

Metalcu sada sledi duel sa Mega Leksom, koji su savladali u poslednja četiri okršaja.
"Sada želimo da se oporavimo i u subotu odigramo kvalitetno. Videćemo kako će to izgledati", zaključio je Đokić.

Trener Borca Raško Bojić nije imao šta da zameri svojim mladim igračima, koji su se borili do poslednje sekunde utakmice.
"Čestitao bih Metalcu na zasluženoj pobedi i želim im puno sreće u Jadranskoj ligi posebno. Mi smo bili opredeljeni za duže odbrane, neke druge vrednosti i kvalitet tima. Svesno smo žrtvovali šut spolja protivnika, zato što su dominantni u tranziciji i unutrašnjoj igri. Ne treba zanemariti da je Metalac fizički dominantniji od nas, iskusniji za igranje u Jadranskoj ligi. Odajem im priznanje za ono što su uradili u prethodne dve sezone", poručio je Bojić.

On je zatim otkrio i koji trenutak je odlučio pitanje pobednika, a izdvojio je jedan vrlo interesantan detalj.
"Šanse na ovoj utakmici smo izgubili u finišu druge četvrtine, gde smo iz dobro otvorene utakmice i rezultatskog suficita imali smo drastičan pad na početku treće, ali smo minus od 10 poena stigli, vratili se u igru i poslednjim šutem izborimo produžetak. Verovao sam da možemo da napravimo iznenađenje, ali u odsudnim trenucima nismo imali koncentraciju".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir ĐokićSrbijaRaško BojićMetalac ValjevoKup Radivoja KoraćaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara